Wat ik in een week deed #5

Waarom gaat het weekend toch altijd zo snel? Nu ik dit type is het zondagavond en ben ik nog helemaal niet klaar om afscheid te nemen van het weekend, haha. Maar ach, aan al het goede komt een eind.. Benieuwd wat ik de afgelopen week heb gedaan?

— Zaterdag —

Op zaterdag maakte ik eindelijk fatsoenlijke foto’s van mijn nieuwe planten en schreef ik er een blogpost over. Die foto’s maakte ik overigens wel stiekem heel lui met m’n iPhone, maar dat ging best prima haha. Op zaterdag stond ik ook in de Apple Store in Den Haag. Het vriendje wilde toch ook wel graag de nieuwe iPhone 8 Plus, maar in Haarlem was hij steeds uitverkocht. In Den Haag niet en als goed vriendinnetje ging ik dan ook even een iPhone halen voordat ik weer naar Haarlem ging voor een weekendje vriendje. ’s Avonds aten we pizza, nom!

— Zondag — 

Op zondag zagen we Verstappen winnen, woehoe! Mijn vader kijkt altijd F1 en zelfs nu ik niet meer thuis woon vind ik het soms toch nog wel leuk om te kijken, zeker als er een succesvolle Nederlander mee doet. Verder gingen we op zondag even op bezoek bij de schoonouders. We wilden ook nog naar Ikea, maar helaas voelde m’n vriendje zich weer ziekjes en gingen we dus lekker rustig weer naar huis.

— Maandag —

Ik startte de week al niet zo lekker met een slechte nachtrust en de hele week was het drama en ellende op de weg, waardoor ik voor mijn gevoel alleen maar in de auto zat. Ook gingen er wat dingetjes niet zo lekker op het werk en dus vond ik het maar een stomme week. Wel begon ik lekker te plannen in mijn Bullet Journal en blogde ik er maandagavond over! Ik kocht ook nog wat handige dingetjes bij Hema voor mijn Bullet Journal, zoals correctiestiften en wat nieuwe fineliners.

— Dinsdag —

Lara is weer terug van vakantie en dinsdag konden we eindelijk samen lunchen. Woehoe! Deze week gaan we weer eens een sleepover doen en ik heb er nu al zin in. We werken allebei in de Bijlmer en vinden het heerlijk om in de pauze even de TK Maxx in te duiken en leuke dingetjes te kijken. ’s Avonds ging ik even langs Ikea voor het vriendje en ik kocht schattige stickers voor mezelf. Daarna at ik gezellig samen met hem en ging ik wegens slaaptekort weer lekker thuis slapen.

— Woensdag —

Woensdag was echt de meest verschrikkelijke dag qua files, volgens mij zat ik in totaal 4 uur in de auto. Zucht. Gelukkig gingen Lara en ik wel weer samen lunchen. Sinds kort zit Eazie ook in de Bijlmer en dat is een van onze favo wok tentjes. Nom!

— Donderdag —

Donderdag was het fileleed door storm net zo erg en dat deed weinig goeds voor mijn humeur. Dat kan je ook wel zien aan de hoeveelheid foto’s, haha. Ik was ook best druk bezig op het werk en soms vind ik het dan best fijn om even alleen te lunchen, zonder collega’s die lief en leed delen.

— Vrijdag —

Op vrijdag hoefde ik niet naar kantoor en ik ging ’s ochtends dan ook lekker naar het (nog steeds zieke) vriendje om daar te werken en tussendoor hem een beetje te vermaken. ’s Ochtends ging ik wel eerst nog even naar Hema om een cadeautje te scoren voor Sabine, waar ik de dag erna een housewarming van had. Hoe leuk is dat letterbord? En hoe schattig zijn onze Efteling mokken! Ik hou van thee drinken uit een gigantische mok, haha.

Deze week zit ik voorlopig voor het laatst op het project waar ik nu zo’n 3 maanden op zit. Daar ben ik wel blij mee, want het is niet helemaal mijn ding en ik ben wel toe aan iets nieuws. Nog even doorbijten dus! Hoe was jouw weekend?

3 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *