Wat ik in een week deed #4

Weer een week voorbij! Het voelt echt alsof afgelopen week voorbij vloog. Ik kwam terug van Londen en had doordeweeks best veel te doen voor mijn werk, dus dan gaat het allemaal best vlot. Benieuwd wat ik allemaal heb gedaan?

— Zaterdag —

Zaterdag deed ik lekker rustig aan. Vriendje moest werken, dus ik ging even naar Kruidvat om wat pilletjes te kopen en deed heel lief boodschappen. Ik merkte dat ik een beetje ziekig begon te worden wat denk ik vooral kwam doordat ik het veel te druk heb gehad de afgelopen tijd. En dus kocht ik On The Go vitaminen van Kruidvat die ik al eens eerder had gehad. Ideaal voor in de auto! Ik kreeg ook weer eens last van mijn koortslip en daar was ik echt niet blij mee.. (gelukkig zie je er weinig van met een filtertje erop).

— Zondag —

Zondag ging ik met ’t vriendje even Haarlem in om naar de nieuwe iPhones te kijken. Met de verwachting dat ze niet te koop waren, maar niets was minder waar! En dus kocht ik de iPhone 8 Plus. Love it! Meer erover kon je hier al lezen. Ook moest ’t vriendje hockeyen. Helaas is hij nog steeds ziekig dus na een paar meter rennen zat hij alweer op de bank.

— Maandag —

Maandag ging ik weer lekker aan het werk. In de pauze ging ik even naar TK Maxx om naar een hoesje te kijken voor mijn nieuwe iPhone, maar die hadden ze helaas niet. Wel begon ik natuurlijk met het uitproberen van de camera. En ik at sla. En ik fixte mijn blog, die ik op zondag had gesloopt. Ik moest mijn layout opnieuw gaan maken omdat er een fout zat in de vorige en ik daar geen back-up van had. Enorm irritant, maar ik ben wel blij met mijn nieuwe layout!

— Dinsdag —

Op dinsdag had ik een lange dag want ik had ’s avonds nog een meeting op kantoor. Gelukkig wel met pizza, nomnom! Ik maakte overdag nog een foto van een gigantische zonnebloem en van mijn dagelijkse uitzicht op de Arena. Ook dronk ik een bakje koffie met een collega die terug was van haar bruiloft en honeymoon!

— Woensdag —

Ook de woensdag begon lekker mistig en ik moest weer ’s middags naar kantoor voor een meeting. Gelukkig kregen we taart omdat een collega al veel te lang bij ons werkt en ik dronk ook weer een kopje thee met een collega. ’s Avonds ging ik naar vriendje en hij had voor mij gekookt. Zo lief!

— Donderdag —

Op donderdag was ik wel weer toe aan weekend, maar helaas moesten we nog wel even door. In de pauze kocht ik bij de Mediamarkt zo’n wireless charger voor mijn iPhone, want dat werkt nu sinds de iPhone 8. Heel chill, want hier leg je ‘m op en dan gaat hij opladen. Ik heb ‘m op mijn nachtkastje gelegd en ’s ochtends is mijn telefoon dus weer helemaal vol!

— Vrijdag —

Hoera, bijna weekend! Op vrijdag werkte ik thuis omdat mijn Mazda een beurtje moest hebben en ik dus een mooie zwarte mee kreeg. Ook heb ik m’n iPhone 6 gereset en ’s avonds bracht ik ‘m naar mijn ouders. Mijn papa heeft nu mijn iPhone 6 en is er heel blij mee! Ik kreeg ook mijn AliExpress tasje eindelijk binnen en daar maakte ik gelijk goed gebruik van. En ik ging verder in mijn bullet journal, die nog niet echt af is. Maar ik vind het best zen om te doen.

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *