Gemakkelijk een beetje groen in je huis

Ja hoor, na bijna een jaar in mijn appartement heb ik eindelijk iets groens in huis! Nou ja, ik had al een cactus die het nog steeds helemaal top doet. Maar ik wilde ook graag grote groene planten voor een beetje kleur en zuurstof in mijn huis. Maar grote planten en een kleine auto zijn een slechte combinatie. Gelukkig zijn er tegenwoordig webshops waar je planten kunt bestellen en dan worden ze gewoon netjes thuis afgeleverd. Ideaal!


Van de webshop Tuincentrum.nl mocht ik wat planten bestellen en ik ging voor twee grote exemplaren. Ik ging voor een grote Phoenix Canariensis en een Yucca. Twee planten die relatief gezien weinig liefde en aandacht nodig hebben en ook niet al te hard groeien. Perfect voor mij, want ik heb niet echt groene vingers. En ze zijn lekker groot, dus ze geven gelijk kleur aan je woonkamer!


Ze staan allebei nog een beetje verloren in mijn woonkamer en ik denk dat ik er eentje ga verhuizen naar mijn slaapkamer. Dan heb ik ook daar wat groens! Ik heb ze trouwens allebei in een pot van Ikea gedaan, maar Tuincentrum.nl verkoopt natuurlijk ook potten, potgrond en andere handige artikelen voor bij je planten. En ik vind het dus echt ideaal dat ze alles gewoon bij je thuis komen brengen! Hoef je niet moeilijk te doen met een dubbelgevouwen plant in je auto.

Oh ja, ze doen het ook goed als foto-achtergrond ;). Beide planten waren rond de €25 per stuk, wat ik best prima vind voor een grote plant. De bezorging is gratis vanaf €50 en je kunt zelf een bezorgmoment kiezen. Ik ben blij met mijn gezellige groene planten en hoop dat ze een lang leven zullen hebben!

8 Reacties

  1. Leuke plant staat super gezellig! Ik heb zelf eigenlijk geen planten in huis. Koop meestal een mooie bos bloemen. Misschien binnenkort toch maar eens gaan kijken voor een leuke plant in huis!

  2. Prachtige planten!! Ik heb er sinds een aantal maanden ook een aantal in huis staan en ondanks dat ik er nooit echt van hield, vind ik het nu juist heel gezellig staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *