Wat ik in een week deed #3

Ja, een dag te laat en met een nieuwe layout. Dat laatste was niet geheel vrijwillig, want ik sloopte afgelopen week de code van mijn vorige layout en had geen backup. Whoopsie! Ach, ik vind deze ook best chill haha. Wat ik verder afgelopen week deed?

— Zaterdag —

Zaterdag deed ik bijzonder weinig. Na 3 dagen Efteling waren vriendje en ik enorm gesloopt en dus deden we het lekker rustig aan. Wel lakte ik mijn nagels met een gel nagellakje!

— Zondag —

Een van de reden dat ik rustig aan deed op zaterdag was omdat ik op zondag naar Londen vloog! Ik mocht met een paar collega’s naar een internationale conferentie toe en ik ging een dagje eerder dan de rest om een training te volgen. Op zondagmiddag vloog ik alvast erheen maar kon ik niet veel meer dan op m’n hotelbed ploffen en chillen. Wel liep ik een rondje in de wijk om boodschappen te doen. We zaten in de wijk Paddington, met super mooie huizen!

— Maandag —

Zoals je kunt zien at en dronk ik op maandag alleen maar. Haha! Veel foto’s heb ik verder niet gemaakt omdat ik de hele dag in training zat. ’s Avonds kwamen mijn collega’s ook aan in Londen en samen aten en dronken we wat in een pub.

— Dinsdag —

Op dinsdag begon de conferentie echt en hadden we een volle dag met allerlei sessies. Die super interessant waren gelukkig! Ook was het natuurlijk de bedoeling dat we gingen netwerken met alle andere bezoekers en dat deden we dan ook. ’s Middags ging ik nog even heel snel de stad in om een Boots en Superdrug te plunderen. En ’s avonds hadden we een rondvaart op een boot met alle mensen uit de Benelux en Duitsland. Wat echt enorm koud was, haha!

— Woensdag —

Op woensdag dronk ik eindelijk weer een fatsoenlijke cappuccino en dat was wel een foto waardig. We hadden weer de hele dag sessies en ’s avonds hadden we een afsluitend feest. Op een super toffe en mooie locatie, namelijk op een gigantisch dakterras in de wijk Kensington! Dat was echt heel goed geregeld. Na een heerlijk diner gingen de voetjes dan ook van de vloer en rond een uurtje of twee lag ik uitgeput in m’n bedje.

— Donderdag —

De conferentie was op woensdag afgelopen, maar op donderdag ging ik met twee collega’s nog naar een van onze kantoren in Londen om daar wat Britse collega’s te ontmoeten. Dat kantoor heeft echt een fantastisch uitzicht op de stad en ik ben heel jaloers op de mensen die daar mogen werken, haha!

’s Avonds vlogen we weer terug naar Nederland en zagen we een regenboog op het vliegveld. Pretty! Ik was wel blij om weer terug te gaan, want het waren een paar hele vermoeiende dagen. En ik miste m’n vriendje!

— Vrijdag —

Op vrijdag plofte ik dan ook bij hem thuis op de bank en aten we super slecht pizza (die niet eens zo lekker was). Vrijdag deed ik het rustig aan om weer een beetje bij te komen. Want er stond weer een best druk weekend voor de deur! En wat ik toen deed.. Dat zien jullie de volgende keer weer.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe layout?

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *