Wat ik in een week deed #2

Hmm, ik heb een heerlijk rustig en leuk weekje vakantie achter de rug! Het is natuurlijk weer tijd voor een nieuw weekverslag met deze week onder andere heel veel Efteling. Afgelopen week deed ik..

— Zaterdag —

Zaterdag zou eigenlijk mijn vriendje naar mij toe komen en een paar dagen hier blijven, maar helaas was hij nogal ziekjes en dus ging ik maar naar hem toe! ’s Ochtends kreeg ik nog wel om 7:30 (op zaterdag!) planten bezorgd van Tuincentrum.nl, waar ik planten mocht uitzoeken voor mijn blog. Ik koos twee grote exemplaren want dat past niet zo goed in mijn eigen auto. Een blogpost hierover volgt natuurlijk nog.

We gingen ’s middags nog even langs de opticien omdat het vriendje voor het eerst een brilletje heeft en die bril nog niet helemaal goed zit. Het duurde wel even en dus vermaakte ik mijzelf met Raybans kijken! ’s Avonds aten we lekker simpel een soepje en ik deed nog een poging tot #fitgirl met meloen.

— Zondag —

We hadden allemaal leuke plannen voor de vakantie maar het werd rustig aan doen zodat m’n vriend hopelijk weer snel beter zou worden. Wat eigenlijk niet zo erg was, want ik kon ook wel wat rust gebruiken. Op zondag was het uitje van de dag een bezoekje aan de supermarkt (omg kruidnoten) en aten we best een beetje slecht avondeten. Ik nam ook m’n Nintendo 3DS weer eens mee, die ik snel kwijt was want vriendje vond Mario ook wel leuk.

— Maandag —

Op maandag gingen we richting Den Haag om bij mij thuis verder te chillen. Ik ben weinig thuis in mijn eigen huis en vind het soms dan ook echt fijn om gewoon thuis te zijn en niks te doen. Ik kookte voor ons een iets gezonder maaltje (hou van die vega nuggets!) en de spelletjes gingen door. Ik haalde weer eens mijn GameBoy onder het stof vandaan, haha. Helaas voelde m’n vriendje zich ’s avonds zo slecht dat we toch maar even naar de huisartsenpost zijn gegaan in het ziekenhuis. Hij kreeg andere medicijnen mee die gelukkig wel lijken te helpen.

— Dinsdag —

Ik had al afgesproken om met m’n mama naar de Ikea te gaan en vriendje ging uiteindelijk ook mee omdat het alweer wat beter ging. Gezellig! We liepen een rondje, aten er lunch en kochten natuurlijk weer veel teveel zooi. Ook gingen we nog even langs de Big Bazar waar ze Essie nagellak in de aanbieding hadden. Ik wilde die gedraaide flesjes eens proberen en kocht er dus een paar. Een stuk goedkoper dan normaal!

’s Avonds aten we een bijzondere mix van sla, pizza en stokbrood. M’n vriendje houdt niet zo van sla en groenten maar at dit wel, dus ik was trots! Ook keken we de Apple Launch van de nieuwe iPhones. We willen allebei een nieuwe maar ik vind de iPhone X echt veeeeel te duur. Grote kans dat het dus een iPhone 8 gaat worden!

— Woensdag t/m vrijdag —

Drie dagen in een, want woensdag tot en met vrijdag gingen we naar de Efteling! De ouders van mijn vriend hadden ons uitgenodigd en ook zijn zus met aanhang ging mee. We sliepen in een huisje in Bosrijk en konden drie dagen lang in het park rondlopen.

En dat was natuurlijk heel gezellig! Een beetje vermoeiend ook haha, daarna waren we allemaal gesloopt. Maar het was heel leuk en gelukkig zijn we in alle attracties geweest waar we in wilden. En zelfs in het zwembad in Bosrijk, wat ik best een overwinning vond want ik had al jaren niet gezwommen. De huisjes in Bosrijk zijn trouwens heel gezellig en het terrein is behoorlijk groot!

En gelukkig hoefde ik mijn spullen nog niet uit te pakken, want deze week staat Londen op de planning. Daar ga ik heen voor een werkevent met collega’s en ik vrees dat ik niet zo heel veel van Londen ga zien. Maar ach, alsnog wel leuk!

6 Reacties

  1. Ziet eruit als een fijne week, ondanks dat je vriend ziek was. De Efteling <3 daar ben ik heeeeel lang geleden eens geweest, wil er zeker nog eens heen. Geniet van Londen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *