Wat ik in een week deed #1

Ik weet het, ik maakte altijd een overzicht per maand van de dingen die ik had gedaan. Maar die blogposts worden altijd heul erg lang en eerlijk gezegd zoek ik ook naar een manier om wat vaker en stabieler te bloggen. En dus ga ik een soort weekly diary uitproberen!

— Vrijdag —

Ik begin wel op vrijdag omdat mijn vorige maandverslag op donderdag eindigde. Niet dat ik nou zo heel veel meemaakte, want ik werkte de hele dag en had eind van de middag nog een team event. Gelukkig kon ik wel lunchen met Lara en bij de Lidl stonden dozen met frietjes. M’n vriendje noemt me altijd schatpatat pommie frietie – en dus stuurde ik ‘m een foto van deze dozen (love u).

Het team event was in de bioscoop en dat was wel een vette setting! Ik kan jullie er weinig over vertellen want werk, maar we kregen noodles als avondeten en dat was wel fijn. Daarna ging ik naar ’t vriendje toe om lekker weekend te vieren.

— Zaterdag —

M’n vriendje werkt altijd op zaterdag en dus besloot ik met m’n mama Haarlem in te gaan! Ik vind Haarlem best een leuke en gezellige stad, al ben ik er nog niet zo vaak geweest. Alleen al het station vind ik prachtig!

Met m’n mama at ik heerlijke taart bij een schattig cafeetje, bekeken heel veel winkeltjes en kochten zoals altijd niet eens zoveel. Ik vond eindelijk twee nieuwe broeken die niet van Primark waren en toch wel lekker zaten. Ik vind broeken passen altijd maar ellendig.

Het was eigenlijk de hele dag verrassend lekker weer en ’s avonds chillden vriendje en ik dan ook op zijn balkon in de zon. Ik heb zelf geen balkon of tuin en op dit soort dagen mis je dat toch wel een beetje..

— Zondag —

Op zondag gingen we tenten kijken bij Vrijbuiter! Sinds onze vakantie in Parijs willen we graag zelf een tent kopen zodat we samen op vakantie kunnen. Helaas waren de tenten daar heel erg boven budget maar het was wel heel goed om inspiratie op te doen. Oh en mag ik zo’n slaapzak voor op het werk?

— Maandag —

Op maandag ging ik gewoon weer aan het werk in Amsterdam. ’s Avonds had ik een etentje met collega’s in Zaltbommel en dus bracht ik op die dag ongeveer 3,5 uur door in de auto. De ellende, haha. Gelukkig was het eten wel lekker (vooral de toetjes!).

— Dinsdag —

Afgelopen week was best druk op m’n werk. Ik moest dingen afronden voor m’n vakantie en met al die team events wordt het ook niet rustiger. Op dinsdag besloot ik dan ook voor het eerst sinds tijden lekker in bad te gaan met een Lush bathbomb. En onder het genot van spekjes, waar ik al tijden zin in had!

— Woensdag —

Een nieuwe dag met werk.. Op woensdag ga ik tegenwoordig meestal naar m’n vriendje om daar een nachtje te slapen en dat maakt de woensdagen dan wel weer leuk! Hij kookte voor me en was dus weer de allerliefste. Op woensdag begon ik ook aan een nieuw luisterboek. Heb je mijn blogpost hierover al gelezen?

— Donderdag —

Het weekend komt dichterbij! Op donderdag zag ik Laartje weer tijdens de lunch en dat is altijd leuk. In de Bijlmer zit Dagelijks Lekker en dat is echt mijn favo lunchspot. Goedkope belegde broodjes die wel echt heel lekker zijn! Ook doken we nog de Kruidvat in en ik kocht zo’n bullet journal boek. Ik heb al eens geprobeerd om een bullet journal te maken in een blanco boekje, maar dat vond ik maar lastig. Dit boek heeft puntjes aan de binnenkant en een begeleidend boekje om je op weg te helpen.

— Vrijdag —

Ik werk voornamelijk bij klanten op kantoor, maar op vrijdag probeer ik altijd naar “ons” kantoor te gaan zodat ik bij kan praten met collega’s en nog een beetje weet wat er speelt binnen het bedrijf. Het was de laatste dag voor mijn weekje vakantie en echt veel deed ik dus ook niet, haha.

’s Ochtends ging ik eerst even langs de Bijlmer om wat vakantiespullen af te geven bij Lara (love u 2) en het regende toen keihard. Ik was even bang dat ik m’n auto had verzopen in een veel te diepe plas, haha! Oh en per 1 september ging mijn promotie officieel in en nu mag ik weer in de garage onder het kantoor staan. Woehoe! Lekker proppen tussen de Tesla’s…

’s Avonds ging ik gezellig op bezoek bij m’n ouders en haalde ik de 50.000 km in m’n auto! Niet slecht na 1,5 jaar, haha. Ik gaf m’n mama eindelijk het cadeautje wat ik in Frankrijk had gekocht en steeds vergat om te geven. Een huisje voor bij haar verzameling.

Ook gingen we samen nog even naar Zuidplein. Ik wilde graag een goede jas en wat andere items scoren voor mijn weekje vrij (we gaan 3 dagen naar de Efteling en de weersverwachting is regen regen regen). De jas hierboven kocht ik niet maar vond ik wel heel tof! Nu heb ik lekker een weekje vrij en daarna ga ik een paar dagen naar Londen voor werk. Even niet achter m’n bureautje op kantoor zitten dus, wat best wel fijn is.

Wat vind jij – weekverslagen blijven doen of weer terug naar maandverslagen? En heb jij nog leuke plannen voor komende week?

4 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *