Dit was augustus 2017

Een nieuwe maand, een nieuw verslag! Augustus begon helemaal top met vakantie, maar eindigde met hard werken. Gelukkig staat mijn volgende vakantie alweer op de planning. En gelukkig.. hebben we de foto’s van augustus nog! Benieuwd wat ik afgelopen maand deed?

De maand begon met de kampeervakantie in Parijs. Daar heb je hier al alle foto’s van kunnen zien dus ik zal jullie er niet al teveel mee lastig vallen haha, maar het was wel een heerlijk weekje weg!

We sloten het weekje vakantie af met een slecht diner bij McDonald’s, en op zondag gingen we nog naar de ouders van m’n vriend om de verjaardag van zijn mama te vieren. Wederom een vuurdoop, want ik ging voor het eerst zijn familie ontmoeten (en zij mij). Gelukkig was het heel gezellig! En hierboven zie je de bloemetjes die op tafel stonden. Weet je hoe die bloemetjes heten? Juist ja, Marjolein!

En daarna begon het gewone leven weer. Ik zit op een best druk project, dus ik heb de afgelopen weken vooral veel gewerkt en in de file gestaan en weinig geblogd.

Gelukkig was er ook tijd voor leuke dingen. Zo kwam Lara weer eens bij mij slapen! Op dit moment werken we allebei in de Bijlmer en dus kunnen we vaak gezellig samen lunchen en wordt doordeweeks logeren ook wat makkelijker met taxibedrijf Marjolein. Lara had hakken nodig voor een bruiloft en dus gingen we eten en hakken zoeken in Den Haag. Het hakken zoeken was niet zo’n succes, maar het eten gelukkig wel!

Het weekend erop besloot ik eens naar Zoetermeer te gaan. Dat is heel dicht bij waar ik woon, maar ik was er nog nooit geweest. En ik vond het best chill! In het centrum zijn veel winkels en je kunt er makkelijk en bijna gratis parkeren. Ik kocht er de sneakers met sleehak die je op een van de foto’s hierboven ziet.. Maar die bracht ik later weer terug omdat ik toch teveel twijfelde erover en ze best duur waren. Verder at ik meloen, dronk ik Oasis uit Frankrijk (mierzoet) en probeerde ik zoveel mogelijk netjes de i-stop functie in mijn Mazda te gebruiken. Daarmee gaat je motor tijdelijk uit als je stilstaat en kun je ook weer snel starten als je weer moet rijden. In de Mazda kan je hiermee digitale boompjes sparen. Maar ik kom nooit verder dan een zielig blaadje, haha.

Ik ging ook nog shoppen en eten met m’n mama in Den Haag, wat heel gezellig was! Ik spreek regelmatig af met mijn mama om dit soort dingen te doen. Aangezien ik niet echt om de hoek bij mijn ouders woon, vind ik het leuk om zo toch regelmatig even m’n mama te kunnen zien. We aten lunch bij Tosti van Josti, wat echt een aanrader is als je in Den Haag bent! En natuurlijk kocht ik die pyjama met slaperige panda erop. Die glitterschoenen kocht ik overigens niet, maar vond ik wel heel tof!

Regenachtige dagen in de Bijlmer.. Dat er tegenwoordig een TK Maxx zit is overigens heel erg gevaarlijk.

Ik zag Lara nog een keertje ’s avonds toen we sushi gingen eten in Amsterdam centrum! Lekker onbeperkt schranzen bij Sumo. Tegenwoordig hebben ze blijkbaar tablets en geen lijstjes meer voor je bestelling, hoe fancy. Ik ben overigens dol op het fruithapje wat ze op de kaart hebben staan, met een kokossausje.

Het weekend erna deed ik een Netflix marathon (inmiddels Girlboss helemaal afgekeken), ging ik met ’t vriendje naar Amstelveen en moest ik daar natuurlijk weer even kwijlen bij Furla, maakten we samen pizza en kocht ik weer eens zo’n Rituals car perfume. Die dingen vind ik echt top want je blijft ze lang ruiken en ze zijn mooi! Daarna deed ik weer super gezond met Urban Salad als lunch (om daarna weer na 2 uur al honger te hebben).

Vlak bij de Bijlmer zit een Ikea dus toen ik weer eens files des doods op Google Maps zag ging ik daarheen. Ben ik de enige die altijd een foto maakt van waar mijn auto staat? Ook nam ik eindelijk de moeite om een pasje te laten maken voor werk en de foto vond ik nog niet eens zo dramatisch. M’n Ikea cactus begint zowaar te groeien in plaats van te sterven, ik kocht nieuwe gel nagellak (moet ik nog steeds over bloggen) en ik ging ook weer vaak naar mijn favoriete budget lunchplek: Dagelijks Lekker.

En daarna stond ik vooral veel, heel veel in de file.. De vakanties zijn weer over en de A10 was nog steeds dicht, dus was er elke dag een half verkeersinfarct rondom Amsterdam. Een ochtend heb ik er bijna 2 uur over gedaan om vanuit Den Haag naar Amsterdam te komen. Zo frustrerend! Ook werkte ik best lange dagen, dus was mijn ontbijt vaak een veel te duur bakje yoghurt en at ik een avond slechts worteltjestaart. Je begrijpt, het is tijd dat ik weer wat beter ga eten.

Morgen dan he, want op de laatste dag van augustus bakte ik pannenkoeken voor vriendje en mijzelf. Met enorm veel spijt achteraf, want we hadden er allebei buikpijn van haha. Maar het was wel lekker! In september staan weer veel dingen gepland. Een weekje vrij waarin ik 3 (!) dagen naar de Efteling ga, een werkevent in Londen van een week, en natuurlijk gewoon veel werk. Hopelijk vonden jullie het weer leuk om mijn maand te bekijken in een heleboel foto’s!

2 Reacties

  1. Wauw wat een toffe week heb je gehad zeg. Parijs is zo een mega gave stad. De pannenkoeken zien er mega lekker uit. Jammer dat jullie er zo’n buikpijn van kregen, maar ik hoop dat ze het waard waren haha.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *