Dit was juli 2017

Een nieuwe maand, een nieuw verslag! En zoals altijd een beetje te laat. Maar ach, ik was lekker aan het genieten van mijn vakantie en dan schiet bloggen er nog weleens bij in. Benieuwd wat ik in juli heb gedaan?


We begonnen de maand goed. Samen met het vriendje ging ik een weekendje weg naar Waalwijk! Een tijdje geleden hadden we al het plan om naar de Efteling te gaan en een dag gekozen, maar een weekendje ervan maken leek ons nog veel leuker. Op zaterdag vertrokken we dan ook richting het zuiden voor een eerste stop in Den Bosch. Daar gingen we lekker lunchen, shoppen, en een rondvaart maken op de Binnendieze. Dat laatste is echt een aanrader als je eens in Den Bosch bent!

Op zondag was het dan eindelijk tijd voor de Efteling! De nieuwe attractie Symbolica was dat weekend net open, dus het was behoorlijk druk in het park. Gelukkig vooral voor die attractie, want alle andere attracties waren opvallend rustig haha. Uiteindelijk hebben we ook nog 1,5 uur in de rij gestaan voor de Symbolica en was het zeker het wachten waard! Op maandag gingen we weer naar huis en maakten we een tussenstop in Roosendaal, bij de Rosada outlet. Een hele teleurstellende outlet vind ik dat, maar ik kocht wel nieuwe Nikes!

Daarna begon het gewone leven weer, al had ik best een leuke en drukke week. Op vrijdag gingen we samen naar een bruiloft (geen foto van) en dus hoefde ik maar drie dagen te werken! Op donderdag had ik bovendien twee werkevents, een hardloopevent voor het goede doel en ’s avonds een feestje op het strand. Niet verkeerd kan ik je zeggen. En ik kocht kleurboeken voor 50 cent per stuk bij Kruidvat, om die daarna alsnog vergeten mee te nemen op vakantie haha.
In het weekend ging ik lekker shoppen met m’n mama in Den Haag, en toen ik terugkwam was mijn huis schoongemaakt en opgeruimd. Hou van m’n vriendje! En dus had hij wel een McFlurry verdiend, waar ik voor het eerst van mijn leven voor door de McDrive ging. Gelukkig heb ik inmiddels ook een ietwat gezondere doch best wel dure liefde gevonden: de stukjes meloen van de Jumbo.


En weer terug naar werk! Ik bracht afgelopen maand veel tijd door op kantoor in plaats van bij klanten en dat is toch altijd weer een beetje omschakelen. En stiekem lekker rustig aan doen, haha. Op het parkeerdek stonden mijn auto (links) en mijn droomauto (rechts) naast elkaar.. Maar voorlopig zit dat er nog niet in. Ook ging ik met het vriendje naar de Ikea en met collega’s varen door de grachten van Amsterdam!

In het volgende weekend at ik ijsjes en sushi, deed ik een poging tot het maken van een bullet journal en ging ik shoppen met vriendlief. Ik kocht nog meer Joseph Joseph bakjes in de sale bij de Bijenkorf, want ik vind ze super fijn! Ook kocht ik een blauwe broek uitgekozen door vriendje. Op zich een wonder, want ik droeg altijd alleen maar zwarte broeken haha. Die bullet journal was trouwens niet zo’n succes en is inmiddels ingeruild voor een andere planner.


Eindelijk kon ik op een nieuw project starten en vanaf nu zit ik weer in de Bijlmer. Heel leuk, want Lara werkt daar ook! Ik zag haar dan ook geregeld tijdens de lunch en dat vind ik zeker niet verkeerd. Ik begon ook met het in gebruik nemen van mijn Urban Outfitters x Oh Deer planner, die verrassend fijn werkt en nog steeds in gebruik is. Ik verpeste mijn Rebecca Minkoff tas met een flesje jus de orange (snik), maar kreeg gelukkig wel weer een McFlurry. Die tas heb ik in bad gedaan met babyshampoo, maar hij is niet meer de oude geworden helaas.

Voor het eerst sinds tijden zag ik eindelijk weer eens Nadine en Nikki! Dat was best lang geleden en dus heel gezellig. En met beiden at ik weer veel teveel troep, haha. Dat laatste ijsje is trouwens van de Hema en was heeeeel lekker!

Hoe schattig waren mijn broer en ik toen we klein waren? Ik ging mijn laptop en telefoon eens opruimen en dus vond ik een heleboel leuke foto’s! Verder at ik de perfecte lunch met Lara (eerst gezond doen en dan een cinnabon) en ging ik lekker knuffelen met de kat van de zus van vriendje. Niet voor niets, want we gingen kampeerspullen ophalen voor onze vakantie! En ik zag een hele leuke tas in de sale bij Duifhuizen die ik stiekem nog steeds wel wil. Hij is nog steeds beschikbaar in de webshop!


En daarna was het tijd voor iets heel leuks: vakantie! Voor het eerst samen met mijn vriendje. We hebben gekampeerd in Parijs (ja, het kan) en op maandag brachten we dan ook ruim 6 uur door in de auto om daarna het gevecht aan te gaan met de tent. Er komt sowieso nog wel een losse blogpost over deze vakantie met lekker veel Franse foto’s. To be continued!

2 Reacties

  1. Wat een leuke post! Super leuk dat jullie in Parijs zijn gaan kamperen, goed idee ook. Wij zijn dit jaar in Italie geweest en hebben ook een aantal dagen soort van gekampeerd (in een mobile home). Dat is voor mij al kamperen, zeg maar. Haha! Ben benieuwd naar de andere foto’s van Parijs.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *