Wanneer je ineens de perfecte nude nagellak vindt

Als je mijn blog al jaren volgt, dan weet je dat ik voorheen veel met nagellak deed en vooral ook heel veel nagellak had. Die stash is inmiddels wel aardig uitgedund, maar zo af en toe koop ik nog wel nieuwe nagellak. Want ja, zelfs als je denkt dat je alle kleuren wel gehad hebt blijven er nieuwe kleuren en formules uit komen. Ik kocht laatst een nagellakje van Essence en ik was heel erg positief verrast!

Dit is de kleur Care Is In The Air, van een redelijk nieuwe lijn die Glow & Care heet. Ik was al een tijdje op zoek naar een fris nude kleurtje die ook nog eens echt goed dekt en dat vinden valt niet mee. Maar het is gelukt! Dit kleurtje dekt namelijk eigenlijk na een laagje al (is wel mooier met twee) en ziet er super verzorgt en netjes uit. Dit lichtroze tintje bevat een hele subtiele shimmer die je eigenlijk bijna niet ziet, maar ‘m wel nog extra mooi maakt!

Het blijft wel Essence nagellak en dus is het bij mij na maximaal een weekje wel lelijk, maar dat neem ik in dit geval graag voor lief. Ook vind ik dit nagellakje super handig voor mijn teennagels. Hij dekt op zich na een laagje al en omdat het een frisse roze tint is, ziet het er ook nog eens leuk uit. Ideaal toen ik dus even binnen een uur mijn teennagels moest lakken voor een bruiloft! Er zitten nog meer kleuren in deze Glow & Care lijn en ik denk dat ik binnenkort dus wel even terug moet naar Kruidvat om de andere kleurtjes te proberen..

Essence Glow & Care Care Is In The Air – €1,89 @ Kruidvat

9 Reacties

  1. Wat een mooi zacht kleurtje! Hoewel ik helemaal over ben op gelpolish (heb laatst al mijn gewone nagellak weggegooid) kriebelt het toch wel bij het zien van zo’n mooi nude kleurtje, die heb ik namelijk nog niet gevonden in gelpolish land! Dus als ik nou een keer langs een Essence schap loop.. haha.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *