Een paar favoriete foto’s II

Al eens eerder deelde ik wat favo foto’s met jullie en dat vond ik eigenlijk wel leuk om te doen. Want eerlijk is eerlijk, soms ben ik best wel trots op de foto’s die ik heb gemaakt. En waarom zou je ze dan niet eens in het zonnetje zetten?


Laatst was ik voor het eerst van mijn leven in Den Bosch. Een verrassend mooie stad! Je vindt er namelijk best veel schattige straatjes en prachtige gebouwen. Ook de kerken zijn er erg mooi. De twee foto’s hierboven maakte ik daar en vind ik toch wel erg mooi geworden!

Begin april ging ik naar Athene. Voor training, maar ook voor drie dagen weekend in de stad. Natuurlijk maakte ik heel veel foto’s en mijn favoriet is toch wel de foto hierboven. De schattige huisjes, het stukje Acropolis, de plantjes en het bordje vind ik super leuk bij elkaar. Een foto waar ik trots op ben!

Ik ben niet vaak op het strand geweest, maar de laatste tijd zowaar drie keer in korte tijd! Het blijft toch iets bijzonders hebben vind ik, zo dicht bij de zee. De foto hierboven maakte ik in IJmuiden met zonsondergang. Romantisch!


Voor werk kom ik nog steeds regelmatig in Amsterdam, en laatst ook eens een keertje om er te shoppen. Ik vind het nog steeds geen hele prettige stad maar eerlijk is eerlijk, je kunt er wel prima foto’s maken. Op beide foto’s was het geen prachtig weer maar dat vind ik juist erg mooi op zo’n foto. Maakt ‘m net wat rauwer!

Nog een keer strand, maar dan Scheveningen. Op een frisse maar wel zonnige dag, waardoor de lucht er prachtig uit zag. Ook zeker een favoriet!

De laatste favoriet is een kattenfoto. Moet kunnen toch? Deze kat is van de zus van mijn vriendje en zooooo schattig en fluffig. Ik wilde ‘m stiekem wel meenemen, haha!

Leuk feitje: alle foto’s zijn met mijn iPhone 6 genomen. Inmiddels al bijna een oudje haha, maar ik vind het nog steeds perfect voor snapshots! Al ben ik alvast aan het sparen voor de iPhone 8…

8 Reacties

  1. Oh wauw, dat dat je dit inderdaad met je telefoon hebt gemaakt! Wat voor app gebruik je om ze te bewerken? Die kathedraal heb je prachtig op de foto gezet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *