Een kijkje in mijn AliExpress wishlist

Ik hou van AliExpress en bestel er dan ook wel net iets te vaak. Om het toch een beetje binnen de perken te houden is er gelukkig zoiets als een wishlist op AliExpress, waar ik regelmatig leuke items aan toevoeg. En dan mag ik van mezelf af en toe lekker even los gaan! Gelukkig kost het niet veel en heb ik nog niet zo heel vaak een miskoop gedaan. Benieuwd wat er op dit moment op mijn wishlist staat?

Ivy Park shirt ($9) & plus size bikini ($9)

Kleding bestellen op AliExpress doe ik zelden en vind ik ook nooit zo’n succes. De maat inschatten is lastig en vaak zijn de stofjes niet zo fijn. Toch staan er wel nog twee items op mijn wishlist. Het Ivy Park shirt lijkt me best leuk en is verkrijgbaar in wat grotere maten. Wel is het overduidelijk namaak, wat ik toch zoveel mogelijk probeer te vermijden. En ook naar de bikini ben ik best benieuwd! De reviews daarvan zijn opvallend positief en hij lijkt mij wel fijn zitten.

Middelvinger hoesje ($5,60), hoesje met vakjes ($4,75), hoesje met vakjes 2 ($4,50) & ijsjes hoesje ($4)

Mijn meest bestelde product op AliExpress is zeker weten een telefoonhoesje en het is dan ook niet zo raar dat er behoorlijk wat op mijn wishlist staan. Mijn vier huidige favorieten zie je hierboven. Het middelvinger hoesje is van een geniale gif maar de kans is klein dat ik ‘m echt ga bestellen wegens een beetje aanstootgevend. Maar wel heel leuk, haha! De hoesjes met vakjes lijken me heel handig omdat je er pasjes in kunt doen, maar het niet zo’n flipcase is. Mijn favoriet is denk ik het ijsjeshoesje, met spikkels! Ik hou van ijsjes en dat zou dus best een perfect hoesje voor mij zijn, haha.

Schattige knuffeltjes ($2) & activity tracker ($14)

De knuffeltjes die volgens mij ook prima kunnen fungeren als sleutelhanger heb ik al eens gezien in de Disney Store in Londen. Toen wilde ik ze allemaal al mee naar huis nemen, maar ze waren wel een beetje duur. Natuurlijk zijn ze op AliExpress een stuk goedkoper! Van AliExpress heb ik al een activity tracker, de Mi Band 2, waar ik nog steeds heel blij mee ben. Toch ben ik ook wel heel benieuwd naar deze nog goedkopere activity tracker. Grote kans dat ik ‘m toch eens bestel!

Geometrische oorbellen ($4,90), hartjesoorbellen ($4,75), wolkjesoorbellen ($3,35) & armbandje met gravering ($14,65)

Een tijdje geleden heb ik wat echt zilveren oorbellen besteld op AliExpress en die zijn eigenlijk wel heel goed bevallen. Ze blijven mooi en ik heb dus ook het idee dat het echt zilver is! Zo heb ik de rondjes linksboven al in mijn bezit, en wil ik best de andere vormpjes ook wel. De hartjes had ik ook al, maar daar ligt er eentje van ergens in een winkel in Amsterdam.. De wolkjes vind ik ook enorm schattig! En al heel lang staat het armbandje op mijn wishlist, waar je zelf een gravering kunt kiezen. Het lijkt me best leuk om daar een mooi woord of bijzondere datum in te laten graveren.

Tas met ruitjesprint ($18) & tas met glitter ($22)

Als laatste heb ik nog twee tassen op mijn wishlist staan. Ik heb al eens zo’n model tas gehad en die heeft het wonderlijk lang overleefd! Ook vond ik ‘m echt ideaal voor vakanties (in het grote formaat), omdat er precies alles in past wat ik nodig heb en hij dicht tegen je lichaam aan zit. Ik heb al een hoop andere (designer)tassen en dus bestel ik denk ik voorlopig nog even geen nieuwe, maar ik vind deze twee wel erg leuk!

Bestel jij weleens iets op AliExpress?

8 Reacties

  1. Leuke items! Ik ben echt AliExpress verslaafd de laatste tijd.. Vind de oorbelletjes in wolkjesvorm echt heel schattig.

  2. Tof lijstje!! Die wolkjesoorbellen ga ik zelf ook in mijn winkelmandje gooien denk ik 🙂 Ook de ‘chanel boy bag’-achtige tasjes zouden wel eens in mijn brievenbus kunnen belanden!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *