Dit was juni 2017

Er vanuit gaande dat zo’n blogpost ook best nog halverwege de volgende maand kan.. Tijd voor mijn overzicht van juni! In juni deed ik super veel leuke dingen met onder andere vriendje en Lara, had ik een leuk succesje op het werk en genoot ik natuurlijk wel van het lekkere weer. Benieuwd wat ik zoal heb meegemaakt afgelopen maand?Alvast een disclaimer: deze blogpost gaat heel veel foto’s bevatten van eten en drinken. Want soms lijkt het er wel op dat dat het enige is wat ik doe, haha! Ik lakte m’n nagels in een zomers kleurtje en at een van de lekkerste ijsjes van de maand: een softijsje met vanille- en bosbessensmaak en een flinke laag chocolade. Nom! Ook hebben ze op kantoor weer ijskoffie en dat is pas echt mijn grootste zwakte..
Leslie kwam langs voor een dagje shoppen in Den Haag en daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Ik woon nu ruim een half jaar in Den Haag en ben er nog steeds heel blij mee! We aten lunch bij onze favoriete hotspot (Jamey Bennett) en gingen lekker uitgebreid winkeltjes kijken.

En toen gebeurde er weer iets verschrikkelijks. Ik zag een tas in de sale bij de Bijenkorf. Maar ik was verstandig en liet ‘m liggen. Wel aten we super slecht patat en daarna nog sushi, wat dus allebei op loopafstand van mijn huis zit. Oh en ik zag dat Lancome nu die shakers in een matte variant heeft uitgebracht, die echt super mooi zijn! Ik heb al heel vaak met de glanzende variant in mijn handen gestaan maar steeds niet gekocht.. Grote kans dat ik binnenkort wel zo’n matte ga kopen!


Zei ik dat ik verstandig die tas heb laten liggen? Twee dagen later ging ik met vriendje nog even Den Haag in en toen lag de tas er nog steeds, nu met extra korting. En dus besloot ik ‘m toch lekker te kopen! Deze Rebecca Minkoff tas is echt het perfecte formaat voor een dagje shoppen en ik vind het zachte suede heel mooi. En zoals het een goed vriendinnetje betaamd kookte ik daarna heel lief voor mijn vriendje (en ja, ook voor mijzelf haha).
Ik ben laatst van een project afgegaan en dus was het tijd om weer op een nieuw project te starten. Op donderdag moest ik dan ook ineens halsoverkop richting de Bijlmer voor een eerste kennismakingsgesprek. Wat niet zo erg is, want Lara werkt daar ook! En dus spraken we na mijn meeting af om gezellig samen wat te eten. Het gesprek ging gelukkig ook goed, dus met een beetje geluk zie ik Lara de komende tijd nog veel vaker. En die Porsche.. Die is helaas niet van mij (maar die wil ik best hebben).

En twee dagen later was Lara bij mij thuis, hoera! We hadden wel weer zin in een gezellige sleepover en dat werd ook wel weer tijd. We dronken de biertjes van m’n vriendje, hadden een hele chille avond en gingen de dag erna nog even Den Haag in. En Lara woont dicht bij mijn vriendje, dus bracht ik haar natuurlijk ook weer netjes thuis #taximarjolein.
Daarna was het weer tijd voor een weekendje bij het vriendje, wat natuurlijk altijd super leuk is. Ik had een nieuw jurkje gekocht bij Primark en die had ik gelijk aangetrokken! Op zaterdagavond stelde hij voor om een ijsje te halen (droomvent) en naar het strand te gaan om daar een rondje te lopen. En dat was echt super leuk! De dag erna brachten we door op de hockeyclub waar hij kampioen werd en ik met de meiden nog meer ijs ging eten. Altijd doen waar je goed in bent!

De nieuwe week begon goed met een beker koffie over mijn werklaptop. Gelukkig kan hij daar dus prima tegen, al moest ik ‘m een paar dagen wel omruilen vanwege een software-probleem. Best fijn, want hij bleef naar koffie ruiken haha. Tussendoor ging ik nog even naar de Ikea met vriendje, dronk ik op kantoor voor de tweede keer een drankje met munt en gratis luizen (brrrr) en begon ik met het netjes organiseren van de inhoud van mijn kast!

In de file staan doe ik elke dag en dus ben ik heel blij dat de zomervakantie eraan komt! Ik bracht afgelopen maand veel door op kantoor in Amsterdam en dan baal ik toch wel van de drukte op de weg. Gelukkig ging ik nog wel lekker uit eten met vriendje (die pasta was heeeeeerlijk). En toen hij hier was stelde hij voor om een ijsje te halen en een rondje door de wijk te lopen. We vragen ons wel nog steeds af waarom je het woord “eigeel” op een muur zou zetten, maar dat terzijde.Afgelopen maand had ik mijn beoordelingsgesprek op het werk en dat vond ik best wel spannend, want ik wilde graag promotie gaan maken dit jaar. En dat is gelukt! Vanaf nu ben ik senior consultant, en ik kreeg hele goede feedback. Hoera! En dat vier je met een ijsje bij de Ikea, haha.
Een tijdje geleden mocht ik al een film maken voor werk en foto’s maken tijdens een event, en afgelopen maand mocht ik weer een collega hierbij helpen. Ik vind dat toch wel erg leuk om te doen! Al was het maar omdat we dan met veel te dure camera’s mogen spelen, haha. De foto’s kan ik natuurlijk helaas niet laten zien omdat er collega’s op staan, maar ze waren wel leuk geworden gelukkig. Deze keer was het een event in een super leuk en hipster gebouw, met bijvoorbeeld een zaal vol speelautomaten en grappige bordjes. Super leuk!

Eten, eten, eten. Die roze Tony’s Chocolonely reep is overigens nog lang niet op, maar wel lekker haha. En de oranje was van een collega die zo lief was om tijdens werktijd de locatie van deze reep door te sturen. Nom! Thanks Sabine ;). Ook kocht ik een heel aantrekkelijk paar Birkenstocks tijdens de sale, maar ze lijken me heel fijn lopen! En ik kocht nieuwe gel nagellak waar ik heel blij mee ben. Ik denk dat ik daar binnenkort nog wel een blogpost aan ga wijden!


En gelukkig was het daarna weer weekend en gingen vriendje en ik uit eten om die promotie toch nog een beetje te vieren. We gingen naar Heerhugowaard en hier kan je glowgolven, wat minigolf is met blacklight en leuke effecten. Ik had dat nog nooit gedaan en dus gingen we dat erna doen! Uiteraard werd ik keihard ingemaakt, maar het was wel super leuk. En daarna kwamen Lara en haar liefde nog even een drankje doen wat heel gezellig was. De dag erna gingen vriendje en ik naar Amsterdam waar ik de bakjes van m’m dromen kocht (love Joseph Joseph) en een fotografieboek voor m’n papa.

Ik zat nog steeds te wachten op de start van mijn nieuwe project en toen een collega onverwacht niet naar een training kon, nam ik ‘m over. En dus ging ik drie dagen weer lekker met de trein naar de Zuidas! De training was gelukkig wel heel interessant en ik heb weer een certificaat binnen. Ook was het een training met gratis chips, dus dat is altijd goed. En tussendoor ging ik nog even stress-shoppen bij de Kruidvat, haha! Oh en hoe vreemd is die lift? Dikke pech als je niet naar verdieping 13 of hoger wilt!

En wanneer je in Amsterdam bent kan je het beste maar afspreken met Lara. We aten gezellig samen bij Wagamama, wat ik echt super lekker vind. En Lara vond het gelukkig ook heel lekker! Zeker een aanrader als je op de Zuidas lekker en snel wilt eten.
Op de derde dag had ik een pittig examen en dus vond ik dat ik daarna wel lekkere sushi had verdiend. Ook kocht ik nog een super mooie hoes voor mijn iPad Mini, waar ik al een tijdje naar op zoek was! Bij TK Maxx hebben ze best vaak items van Ted Baker voor mooie prijzen en toen ik deze hoes zag moest ik ‘m wel meenemen. Heel blij mee! Ook kocht ik er een doorzichtig telefoonhoesje van CaseMate met het idee dat ik er dan een Instax foto onder kon doen. Hallo vriendje! <3

Ik sloot de maand af met een opgeruimd keukenkastje (zoveel plastic bakjes..) en met nog iets veel leukers, want de volgende dag gingen vriendje en ik een weekendje weg! Maar goed, dat zien jullie in het volgende verslag. En excuses voor de gigantische lengte van dit maandoverzicht. Misschien moet ik eens wat minder foto’s van mijn leven maken, haha!

6 Reacties

  1. Ik vind je maandverslagen echt leuk om te lezen marjolein! En je tas is echt ZO MOOI. Echt het perfecte materiaal bij het model vind ik 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *