Dit was mei 2017

Weer een maand achter de rug! Eentje met lekker veel zon, wat toch wel heel erg fijn was. Ik deed afgelopen maand niet heel veel bijzonders, maar pakte wel veel zon mee. Benieuwd wat ik zoal deed?

De maand begon goed, met onder andere pizza en mooie bloemetjes! Ook leeft m’n cactus nog steeds na een maand of twee. Wat ik dus best een goede score vind, haha. En ik deed voor het eerst mijn Yesterday trui aan naar m’n werk, wat niet ongemerkt bleef. Dit is echt de trui waar ik de meest flauwe opmerkingen op krijg, haha!

Ook ging ik uit eten met collega’s. Helaas wel voor het afscheid van Leslie, een collega en tegelijkertijd vriendin die weg is gegaan bij het bedrijf. Heel jammer! Maar ik vond het wel leuk om eens met wat andere collega’s te praten dan normaal, want veel mensen die erbij waren horen niet bij mijn eigen team. Ook bestelde ik een zonnebril op Aliexpress die ik best wel tof vind, met rode glazen! En ik probeerde bij mijn ouders een lens uit van een vriend van m’n vader. Ik ben nog niet overtuigd dat ik ‘m echt nodig heb, maar maakte wel een gezellige saampie met m’n mama!

Ik ging een dagje naar Dordrecht met m’n mama en kwam er een super schattig winkeltje tegen genaamd Bluebirds in the Backyard. Met veel tweedehands- en hipsterproof spulletjes! Zeker een leuke om eens naar binnen te stappen als je in Dordrecht bent. Ook kocht ik wat shirtjes bij Primark waarvan ik er de volgende dag gelijk eentje aan deed naar m’n werk. En ik moest even naar de Carglass, want er zat een sterretje in m’n ruit na ons uitje naar Roermond.. Gelukkig zie je er nu helemaal niets meer van!

Thuiswerken = stiekem tussendoor je nagels lakken.. En met een collega ging ik naar Scheveningen omdat hij op zoek was naar skates! Helaas hadden ze niet helemaal wat hij zocht, maar daarna gingen we wel lekker sushi eten en voetbal kijken. Heel chill! Ook was ik weer eens op het hoofdkantoor in plaats van bij de klant en dus ging ik aan de gezonde salade en niet zo gezonde ijskoffie. Nom!


Tussendoor ging ik nog even naar de kapper en knipte de kapster het veel te kort.. Meh. Ik kreeg weer eens bloemetjes van het vriendje wat ik toch altijd wel leuk vind! En ik zag eindelijk Lotte weer eens, wat ik nog veel leuker vind. Ik ging de Feyenoord finale bij haar kijken en natuurlijk moesten we even ijsjes met mini marshmallows halen. Nom! ‘S avonds aten we sushi, maar daar moesten we zo lang op wachten dat het al niet meer leuk was haha.
Daarna was het tijd voor een week vol teamuitjes! Ik had eerst een meeting ’s avonds met mijn eigen team wat al snel omgetoverd werd tot een BBQ. Super chill! De dag erna had ik ook nog teamuitje met het team van het project waar ik op zat. Daarmee gingen we naar Amsterdam voor een etentje en een rondvaart door de grachten. En dat is zeker met zonnig weer geen straf!

En toen besloot ik lekker een extra dagje vrij te nemen en dus van drie dagen weekend te genieten! M’n vriendje wilde namelijk op maandag naar een nieuwe auto gaan kijken en had niemand om mee te gaan. Ook was het een aardig eindje weg, dus dan is het best handig om met mijn leaseauto te gaan. Hij heeft gelukkig de auto ook gekocht (cabrio omg!) en we hadden een leuk dagje uit samen. Daarna gingen we namelijk nog naar Bataviastad, de outlet in Lelystad. En er was bijna niemand! Uiteindelijk kocht ik ook helemaal niks haha, maar zo rustig outletshoppen is best wel fijn.

De dag na Hemelvaart had ik een verplichte vrije dag en dat was zo slecht nog niet. Ik ging met m’n mama naar Wijnegem Shopping Center, een groot winkelcentrum vlak naast Antwerpen. Dat leek ons met het enorm warme weer wel een fijn idee en dat was het zeker! Zelf was ik vooral heel blij dat er tegenwoordig een New Look zit. Die Britse winkel zat vroeger in Rotterdam en ging uiteindelijk weg, wat ik echt jammer vond. Ik kocht er onder andere de rode schoenen op de foto, waar ik echt suuuper blij mee ben!
Toen was het alweer tijd voor weekend en ging ik weer eens mee naar een hockeywedstrijd van het vriendje. In Amstelveen, met elke minuut een nieuw vliegtuig haha. Ook ging ik eindelijk weer eens gamen. Iets waar ik veel te weinig tijd voor heb en maak. Mijn favoriete game blijft Need for Speed! En ik deed weer een poging tot #fitgirl met een smoothie als ontbijt – en had na een uur alweer honger. Gelukkig ging ik ’s avonds mooie katten aaien! De zus van m’n vriendje was op vakantie en heeft twee super fluffige, mooie katten die gevoerd en geaaid moesten worden. Daar help ik graag aan mee!

En toen was er weer een maand voorbij. En ook mijn tijd op het project waar ik de afgelopen 6 maanden aan gewerkt heb! Ik wil mij graag weer gaan focussen op andere topics en daarom heb ik besloten om dat project te verlaten. Wat gelukkig ook echt mogelijk was! Wat ik de komende maanden ga doen is nog even afwachten, dat ligt aan welke projecten er beschikbaar zijn. Maar ik heb er wel zin in en ben wel benieuwd wat het gaat worden. Gelukkig hebben we nu weer drie dagen weekend..

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *