Dit was april 2017

En weer een maand voorbij! Eentje met eindelijk weer eens wat zon en natuurlijk lekker veel leuke uitjes. Benieuwd wat ik afgelopen maand allemaal deed? Je ziet het hieronder!


Ik begon de maand goed, namelijk met Lotte in mijn huis! Begin van de maand deden we een sleepover en de dag erna gingen we samen naar Den Haag centrum om lekker te lunchen en te shoppen. Super gezellig! En daarna was het tijd voor mij om in te gaan pakken.. Want ik ging naar Athene! Gedeeltelijk voor werk (training), maar ik heb er een weekendje aan vast geplakt om ook wat van de stad te kunnen zien. Maar eerst had ik dus drie dagen training, met elke dag hotel eten. Zwaar leven, haha! Vooral de toetjes…
Maar op vrijdagmiddag werden we losgelaten en ging ik naar een hotel in het centrum om daar mijn weekend te starten. Ik verbleef t/m maandag en besloot eens helemaal alleen “op vakantie” te gaan, want de meeste collega’s vertrokken zaterdag al. Ik heb super veel gezien en natuurlijk heel veel foto’s gemaakt, dus daar volgt nog wel een blogpost over! Het was prachtig weer en dat deed mijn humeur veel goeds, haha #winterdip. Maar ik ga niet zo snel meer in m’n eentje op vakantie. Ik vond het toch best wel eenzaam, en vooral in je eentje eten is echt niet leuk. Goede ervaring, maar voorlopig niet meer dus.Stiekem was ik dan ook blij dat ik maandagavond lekker naar huis ging! Op het vliegveld kocht ik het boek Sophie’s World, over filosofie. Dit boek las mijn broer vroeger heel vaak, maar ik had me er nog nooit aan gewaagd. Het is echter best een aanrader! Je krijgt uitleg over grootste filosofen en theorieën, maar wel op zo’n manier dat het nog begrijpelijk en behapbaar is. In Athene zelf kocht ik best een bescheiden buit – een Starbucks mok voor mijn verzameling en een palette van Too Faced (reveiew?).

Na dit tripje begon het gewone leven weer – werken en in het weekend leuke dingen doen! Zo kwam collega en vriendinnetje Sabine eindelijk langs om mijn nu niet zo nieuwe appartement te bekijken en aten we samen sushi en ijs. Ook kreeg ik van Nadine nog een foto van ons Basel tripje, super leuk! Ik ging ook nog de stad in met m’n mama. En ik kreeg eindelijk weer zomerbandjes! Soms voelt het wel echt alsof ik elke maand wel bij de garage zit, haha.
Verder kreeg ik op m’n werk een enorm blije koffie en kocht ik tijdens de 1+1 gratis actie bij Kruidvat weer eens make-up! Die Maybelline Color Tattoos zijn tegenwoordig echt mijn redding. Ik heb geen geduld meer voor moeilijke ooglooks in de ochtend, dus dan is dit echt ideaal. Ook maakte ik prachtige pannenkoeken voor het vriendje en voor mezelf #echteliefde. En ik at voor het eerst van mijn leven een sushi bowl! Helaas viel hij wel enorm tegen..
Tussendoor was het nog even koningsdag, en ik was eigenlijk wel heel blij met een lekker dagje vrij. Ik had dagkaartjes gekregen van de HTM en daar besloten we even goed gebruik van te maken! Met het vriendje ging ik eerst even Den Haag in, en daarna gingen we naar Scheveningen. Wat eigenlijk heel erg leuk en gezellig was! Oh, en ijs. Altijd ijs.

Aan het eind van de maand zag ik eindelijk Lara weer eens! Een sushi-date met Ikea, wiien, sleepover en shoppen. Altijd goed dus! Ik kocht de meest chille nette schoenen ooit bij H&M en scoorde voor het eerst een bralette. Wat dus niet zo’n succes is als je grotere boobies hebt #sad.

De maand eindigde met een bezoekje aan designer outlet Roermond. Wat echt een hel was, want het was er zoooo druk! Tegenwoordig is de outlet een stuk groter met veel meer parkeerplek, maar volgens mij is het daardoor ook alleen maar extra druk geworden. Ik kocht er een Furla pasjeshouder.. En voorlopig hoef ik er niet meer heen, haha!

Hoe was jullie maand?

7 Reacties

  1. Volgens mij heb je een hele fijne maand gehad, zo te zien! Lekker veel leuke dingen gedaan! Mijn maand was heel druk met studeren, maar gelukkig ook met leuke dingen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *