Twelve South SurfacePad & HiRise 2

Een Apple fangirl kan je mij best noemen. Ik heb aardig wat items van Apple en zal ook niet zo snel meer switchen naar iets anders. En als je net als ik Apple fan bent, dan is de kans best groot dat je ook wel dol bent op mooie accessoires voor de Apple devices. Ik wel in ieder geval! En ik vond het dan ook heel leuk om twee producten van het merk Twelve South te mogen proberen. Benieuwd naar deze items? Lees dan vooral verder!


Allereerst ontving ik de Twelve South HiRise 2, een oplaadstandaard voor de lightning kabel. Dit standaard is te gebruiken voor zowel iPhones als iPads en houdt ook rekening met verschillende diktes van hoesjes. Bij het standaard krijg je namelijk drie verschillende opzetstukjes waar je de lightning kabel in bevestigt, welke elk iets hoger zijn. Ook kan je het ondersteunde deel aan de achterzijde (waar je iPhone of iPad tegenaan staat) qua positie aanpassen, zodat het dus ook met dikkere hoesjes prima past!Eenmaal in elkaar gezet staat je iPhone super stevig in dit standaard! Ik heb weleens naar de Apple versie hiervan gekeken, maar dan rust je apparaat volledig op de lightning poort. Bij deze HiRise 2 is dit echter anders, want aan de achterzijde zit een extra deel om je apparaat optimaal te ondersteunen. De standaard is gemaakt van hoogwaardig aluminium en is extra verzwaard zodat je gemakkelijk je apparaat op kunt pakken.

Ik vind de HiRise2 heel mooi vormgegeven! De lightning kabel is mooi weggewerkt onder het standaard en het lichtgrijze kleurtje vind ik ook erg mooi. Het standaard voelt luxe en kwalitatief goed aan. En natuurlijk is zo’n standaard vooral een nice to have, want je kunt je iPhone ook prima gewoon met een los kabeltje opladen. Maar ik vind het eigenlijk wel heel handig en mooi. De HiRise 2 standaard staat namelijk nu op mijn nachtkastje en zo voorkom ik dat ik niet weer mijn telefoon van m’n bed af laat vallen, waarna ik ’s ochtends ineens van een vreemde plek mijn wekker hoor afgaan. Ook vind ik ‘m heel handig voor mijn iPad Mini, die ook perfect op het standaard past!


Daarnaast ontving ik een bijzonder hoesje, namelijk de SurfacePad. Dit hoesje is super dun en super luxe! Ik heb weleens een bookcover gehad, maar kon daar maar slecht aan wennen omdat het hoesje zo dik was. Deze SurfacePad is echter enorm dun en biedt toch de voordelen van een bookcover.


En dat krijgt het merk voor elkaar doordat je dit hoesje op je telefoon moet plakken! Het leren hoesje bevat een heel sterk stuk zelfklevend materiaal wat je op de achterkant van je telefoon dient te plakken. Volgens het merk kan je dit hoesje een heleboel keer verwijderen en opnieuw opplakken, mits je er wel goed voor zorgt dat je iPhone helemaal schoon en vetvrij is voordat je het hoesje erop plakt.Het design van het SurfacePad hoesje vind ik prachtig. Het hoesje is gemaakt van echt leer en past perfect om de iPhone heen. Ook zitten er twee vakjes in waar je pasjes in kunt bewaren – super handig! Het hoesje is ook zo te vouwen dat je het als een standaard voor je iPhone kunt gebruiken. Het hoesje beschermt niet de randen van je iPhone en hij blijft dus wel gevoelig voor vallen en krassen aan de zijkanten. Ga je echter netjes en zuinig met je iPhone om, dan zal dit niet zo’n probleem zijn.

Na een paar weken in gebruik zit het hoesje nog steeds muurvast op de iPhone van m’n vriendje en ziet het hoesje er ook nog steeds heel netjes uit. De knoppen zijn goed te bedienen en hij vindt de twee vakjes in het klepje heel handig. Ook maakt het hoesje de iPhone nauwelijks dikker, waardoor hij dus nog gewoon prima in je broekzak past. Ik vind het zelf ook wel mooi dat het merkje vrij subtiel in het hoesje verwerkt is. Je merkt aan het materiaal en de pasvorm dat het een kwalitatief heel goed hoesje is!

Ik ben blij verrast door deze twee producten van Twelve South! Ze passen perfect bij het design van de Apple producten en zijn heel handig in gebruik. De SurfacePad is verkrijgbaar voor verschillende iPhones en in een aantal kleuren, en kost €39,95. Het HiRise2 standaard is verkrijgbaar in zilver en zwart, en kost €44. Producten van Twelve South zijn te koop in de webshop van iPhone-Cases, waar je uiteraard nog veel meer hoesjes en accessoires kunt vinden!

4 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *