Jil Sander Sun Pop

Hoera, de zomer komt er alweer bijna aan! Of nou ja, eerst even de lente natuurlijk. Ik vind het zonnetje en warmere weer toch wel erg lekker en ik word er wel vrolijk van! Ook leuk vind ik dat er nu veel zomerse producten uitgebracht gaan worden. Zoals bijvoorbeeld de nieuwe geuren van Jil Sander!


De Jil Sander Sun geuren zijn vast bij iedereen wel bekend. De klassieker bestaat al een flinke tijd en de kans is groot dat je ‘m weleens hebt geroken. Elk jaar komen er echter ook speciale edities uit van de Sun geur. Sun Shake bijvoorbeeld, die ik heerlijk vond! En nu komt het merk met Jil Sander Sun Pop – drie geuren in neon verpakkingen. Zelf ontving ik de Arty Pink versie, die het merk omschrijft als een weelderige oosters-bloemige geur die je smaakpapillen prikkelt met noten van limoen en rode bes, om vervolgens je zinnen te verleiden met intense jasmijn, tiarébloesem en vanille.

Een hoop geurnoten en kenmerken, en ik ben echt blij verrast door deze geur! Hij ruikt heel zomers en vrouwelijk, maar tegelijkertijd ook fris en “stoer” genoeg om bij mij te passen. De geur ruikt behoorlijk sterk wanneer je ‘m opspuit maar wordt al snel wat warmer. Ik vind het wel jammer dat het een eau de toilette is en gedurende de dag wel vervliegt. Gelukkig krijg je wel een grote verpakking en kun je dus prima even bijspuiten halverwege de dag!

Op dit moment is Jil Sander Sun Pop echt mijn favoriete lentegeur! Ik word er instant vrolijk van en het is dus zeker de moeite waard om even te ruiken in de winkel. Ik ben zelf ook wel benieuwd naar de andere twee geuren uit de lijn, Coral Pop (vrouwelijk & warm) en Green Fusion (houterig & fris). De Jil Sander Sun Pop geuren kosten €35 voor 100ml en zijn inmiddels al te koop bij de bekende parfumerieën.

5 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *