Dit was maart

En weer een maand voorbij! De tijd vliegt echt letterlijk voorbij en ik heb het steeds drukker dan druk. Soms droom ik echt van een weekend niks doen, haha. Je begrijpt al, ook in maart heb ik veel leuke dingen gedaan! Benieuwd wat dat allemaal was?

De maand begon goed, namelijk met vakantie! Vanaf 1 maart had ik vrij en de zondag erna ging ik ook echt op vakantie. De dagen ervoor genoot ik dan ook even van een paar dagen vrijheid. Ik ging shoppen met m’n mama in Dordrecht (Primark!), deed eindelijk wat aan de kale muur in mijn huis samen met m’n vader, en deed nog even een dagje Den Haag met Lara voordat ik vertrok. Jamey Bennett is trouwens echt mijn favoriete lunchplek in Den Haag centrum. Echt een aanrader!En toen was het tijd voor een echte vakantie! Op zondag vloog ik samen met Nadine naar Basel om daar 5 dagen lang te zijn. Een bijzondere reis omdat Nadine in Basel is geboren en er een paar jaar heeft gewoond. En omdat het carnaval was in Basel, wat heel tof was om mee te maken! En killing voor je schoenen haha, vandaar de foto waarbij Nadine haar schoenen droogt met de hotelföhn. Ik maakte trouwens een video van deze reis naar Basel. Die video zie je hier! Oh en die sippe gezichtjes waren vanwege het extra uur vertraging op de reis terug, niet omdat het niet leuk was ;).
Toen ik weer terug was stond het volgende uitje alweer op de planning – naar Rotterdam met Leslie! Leslie komt uit Amerika en is dan ook altijd op zoek naar de perfecte cupcakes. In Rotterdam zit Alice in Cakeland en die bevalt Leslie tot nu toe zeer goed! Ook aten we sushi voor lunch. Geen hele gezonde dag dus, haha. Oh en ik heb eindelijk een mooie manier gevonden om m’n schoenen op te bergen! Ik heb best wel wat schoenen en zo’n rekje in de gang leek me dan ook helemaal niets. En dus ben ik nu gegaan voor twee kleine Billy kasten die in de logeerkamer staan. Ziet er leuk uit en is praktisch!

AFgelopen maand was het I Love Beauty event in de Jaarbeurshallen in Utrecht. Ik ging erheen met Lara en Lotte, wat super gezellig was! Ik merkte wel dat beauty me tegenwoordig toch wat minder trekt en ik kocht dan ook eigenlijk niets. Maar ik maakte wel een sfeervideo! Ook ging ik naar de Nederlandse premiere van Beauty & The Beast in Hilversum, waar Lotte voor uitgenodigd was. Een hele leuke ervaring en een super schattige film. Zeker een aanrader! Oh en Lara vergat haar Apple Watch dus die heb ik een weekje geprobeerd. En hoe fijn is het dat je je staandoel haalt terwijl je op de bank ligt, haha. Ik ga hier nog een review over schrijven!

Mijn geliefde Mazda2 was toe aan zijn tweede beurt en dus dropte ik ‘m bij de dealer in de buurt. Stiekem zou ik best die cabrio Mazda willen hebben, zeker met dit lekkere weer! Maar ik was ook wel weer bij toen ik aan het einde van de dag mijn eigen auto weer mee kreeg ;). In het weekend ging ik weer richting Haarlem. Voor het nieuwbakken vriendje (surprise), maar ook om Lara weer eens te zien! Mijn nieuwe vlam woont namelijk in de buurt van Lara en daardoor zie ik haar ook weer vaker. Win-win! Die quote is trouwens van mijn favoriete nummer van Mumford & Sons, After The Storm.
Ik sloot maart af met iets heel leuks, namelijk een sleepover met Lotte! Lotte had mijn nieuwe appartement nog niet gezien en dus bleef ze een nachtje slapen voor the full experience. Ook had ik in deze week een spannende première op kantoor. De première van onze eerste film! Voor het project waar ik nu op zit, dus ik mag ‘m helaas niet delen. Maar het team vond ‘m erg leuk en ik kreeg zelfs een rode-loper-momentje inclusief plastic Oscar.

Afgelopen maand heb ik lekker genoten van het lenteweer en veel leuke dingen gedaan! Op dit moment zit ik in Athene, dus ook april is tot nu toe een prima maand. Wat ik in april allemaal heb gedaan zien jullie uiteraard aan het eind van deze maand weer.

7 Reacties

  1. Wat een heerlijke maand zo te zien! Lekkere dingen gegeten, lekker veel vriendinnen-dagjes, leuke en mooie dingen gezien eng edaan, heel leuk om te zien!

  2. Volgens mij heb je een super fijne maand gehad! Hoop dat april net zo leuk wordt, maar dat moet met je reisje naar Athene wel goed komen. Veel plezier nog!

  3. Jaaa.. dat is ook mijn favoriete nummer! Ben je wel eens naar concert van M&S geweest?
    Ik was in het Goffertpark, in 2015. Denk er nog steeds met een big smile aan terug.

    Groetjes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *