I Love Beauty event in 1 minuut

Op 18 en 19 maart 2017 vond het I Love Beauty event plaats in de Jaarbeurshallen in Utrecht. Ik ging er heen samen met Lotte en Lara, en kwam daar nog een heleboel andere bloggers en YouTubers tegen! Van tevoren had ik de intentie om er een video te filmen, maar eigenlijk is dat idee niet zo geslaagd. Eigenlijk zijn we niet zo heel lang binnen geweest en hadden zowel Lara als ik nog maar verdacht weinig liefde voor make-up. Grappig dat zoiets kan veranderen!

Ik maakte toch een hele korte video van de beelden die ik wel had. Bij wijze van sfeerimpressie! I Love Beauty is in ieder geval zeker de moeite waard als je wel een voorliefde hebt voor make-up, haarstyling en natuurlijk bloggers en YouTubers. Zelf vond ik het wel erg leuk dat Fred van Leer er deze keer was. Ook is zo’n beurs best handig als je bepaalde dingen wilt kopen die je eigenlijk alleen online kunt krijgen. Ik vind het altijd wel fijn om van tevoren even de kleur te kunnen zien en een product kunt testen voordat ik het koop. Ik ben benieuwd naar de volgende editie!

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *