Dit was februari

Dat februari een beetje kort en vooral druk was, dat verrast jullie vast niet. Veel bloggen zat er niet in en eerlijk gezegd vond ik het ook wel even fijn. Maar de maandelijkse update trend wil ik wel voortzetten! Benieuwd wat ik in februari allemaal mee heb gemaakt?
In februari las ik eindelijk weer eens een boek, namelijk dat van Jiami. Tegenwoordig heb ik een bad in mijn leven en ik vind het heerlijk om daar dan in te dobberen en een boek te lezen! En ik was natuurlijk ook heel benieuwd naar haar boek. Ook ging ik begin februari naar de Ikea en daarna gelukkig even niet meer, want ik kan geen Ikea meer zien haha. Ik probeerde ook wat gezonder te eten en dat gaat tegenwoordig wat gemakkelijker met nieuwe gezonde opties op kantoor. Al zag dit ontbijtje er wel uit als avocadosnot.
Afgelopen maand mocht ik iets heel tofs doen: een filmpje maken voor mijn werk! Samen met collega Maurice hebben we de taak gekregen om een soort introductiefilmpje te maken voor de nieuwe mensen op het project. Lekker creatief en natuurlijk iets wat best dicht bij mijn hobby (fotografie) in de buurt komt. Drie dagen zijn we bezig geweest met locaties scouten, scripts schrijven, spullen uitzoeken om te huren en natuurlijk het filmen zelf. Nu staat ons nog de taak om alles te editten en daar gaat het echte werk in zitten. Maar tof vond ik het zeker weten!
Yaaaas, sneeuw! Op een avond kwam ik laat thuis en lag er ineens overal een wit laagje op, haha. Gelukkig hebben we hier geen dik pak sneeuw gehad, want dan is naar je werk moeten ineens een stuk minder gemakkelijk. Maar de kleine beetjes sneeuw in februari waren toch wel leuk. Ik ging met m’n ma nog naar Rosada in Roosendaal, een outlet. Die ik overigens echt super teleurstellend en stom vind, al hebben ze er wel lekkere lunch. En ik kocht een kaartje voor een jarige, waarbij het natuurlijk het doel is om een zo stom mogelijk kaartje te vinden haha! De ouwe taart werd het niet, al vond ik ‘m wel heel grappig (Hema).

En toen was het valentijn! Een tijdje geleden had ik al met Lara afgesproken dat we samen super romantisch valentijn zouden vieren met sushi en netflix, and so we did! Wat echt heel gezellig was, dus valentijn kan je ook prima met je BFF vieren haha. Al was er stiekem iemand anders die dat met mij wilde vieren..
Eind van die week vertrok ik voor twee dagen naar Brussel om een training te volgen. Avontuurlijk! Die training was in Nederland niet meer beschikbaar en dus kon ik in Belgiรซ terecht. Op donderdagochtend vertrok ik mega vroeg om er om 9 uur te kunnen zijn en op vrijdagavond kon ik weer super brak terug rijden haha. Gelukkig had ik wel een relaxt hotel en heb ik het examen van de training glansrijk gehaald! Maar sorry Belgen, jullie kunnen echt niet autorijden en ik heb 10 hartverzakkingen gehad.. Wel heel schattig, mijn Mazda maakte nieuwe vrienden!Ik was al een tijdje op zoek naar een mooie en compacte laptoptas en ik vond er eindelijk eentje! Duifhuizen had er eentje in de sale en in de winkel hadden ze helaas alleen de witte nog, maar online gelukkig ook nog de zwarte. Dus die is inmiddels goed in gebruik genomen! Ik bestelde ook weer eens een berg hoesjes voor m’n telefoon en ik denk dat ik daar nog wel een blogpost over maak. En ik hing eindelijk wat foto’s op in mijn huis!Afgelopen maandag dacht ik in een moment van zwakte.. Zal ik een Playstation 4 kopen? Ik game best graag maar ben alle spellen van mijn Wii U heel erg zat. En dus kocht ik lekker een Playstation 4 en nieuwe spellen! Wat helemaal goed uit komt, want ik heb op dit moment vakantie. Op zondag vertrek ik naar Basel met Nadine waar ik suuuuper veel zin in heb! En tot die tijd kan ik lekker gamen, haha. Hoe was jullie februari?

7 Reacties

  1. Die inrichting bij de Ikea ziet er prachtig uit! Die hotelkamer trouwen ook ๐Ÿ™‚ Zelf zit ik te twijfelen om het boek van Jiami te kopen…

  2. Leuk zo’n overzicht, het ziet er leuk uit! Wel fijn dat het gezonde eten dan net iets makkelijker gemaakt wordt door goeie opties daar. Ik ben benieuwd naar de hoesjes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *