New in – CLUSE La Vedette horloge

Grote kans dat je al eens een reclame voorbij hebt zien komen van het horlogemerk CLUSE. Of dat je er wellicht al eentje hebt! Ik mocht er eentje uitzoeken van Brandfield en daar kon ik mij wel prima mee vermaken. Ik ging voor iets heel anders dan normaal mijn stijl is..Ik ging voor het La Vedette model van CLUSE. Een klein horloge in een roségouden kleur, en ik koos voor het grijze bandje. Een combinatie die ik zelf heel schattig en mooi vind! Ik ken CLUSE zelf eigenlijk juist van de hippe, vrij grote en opvallende horloges. Maar ze hebben dus ook bescheiden modellen! Dit roségouden horloge met grijs leren bandje is behoorlijk minimalistisch en simpel, en dat vind ik juist erg mooi. Ook vind ik de combinatie van kleuren erg leuk en weer eens wat anders dan de voornamelijk zwarte horloges die ik zelf heb.


Ik koos deze keer ook bewust voor een klein horloge, zodat ik ‘m goed zou kunnen combineren met andere armbandjes. Ik draag zelf namelijk vaak dunne armbandjes of van die “slavenarmbanden” en vind het altijd zo jammer dat ik ze af moet doen met een groot horloge. Wel vind ik het bandje van het CLUSE horloge wat aan de korte kant. Ik heb zelf vrij dikke polsen en van mij had hij nog wel wat losser mogen zitten. Maar ach, daar zullen de meeste mensen geen last van hebben ;).

Ik vind het CLUSE La Vedette horloge erg mooi en een leuke afwisseling van alle grote, opvallende horloges. Ook is het zo’n horloge wat eigenlijk overal wel bij kan, zowel kledingcombinaties als sieradencombinaties. Dit model is trouwens nog in verscheidene andere kleurencombinaties en materialen te koop. Het horloge kost €90 en is onder andere te koop via de Nederlandse webshop Brandfield.

16 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *