Lifesaver – Kruidvat Hand Therapy SOS Handcrème

Nee maar echt, dit spul doet wonderen! Laatst besloot ik m’n handen namelijk eens heel braaf elke keer met water én zeep te wassen (don’t worry, normaal doe ik het met water en dat schijnt al wonderen te doen). En voordat ik het wist waren mijn handen helemaal rood, uitgedroogd en pijnlijk. Iew! Na een paar dagen krabben, ergeren en smeren met handcrèmes die het alleen maar erger maakten, kocht ik bij Kruidvat de Hand Therapy SOS Handcrème. Een wondermiddel!

Dat mijn huid zo heftig reageerde op handzeep is overigens niet zo heel raar. Ik heb af en toe eczeem op mijn handen en ze worden sowieso snel droog. Zie daar ook de reden dat ik normaal zo min mogelijk zeep gebruik, maar soms wil je dat gewoon wel (lees: ongesteld). De Hand Therapy SOS Handcrème van Kruidvat werkt hier dus heel goed voor! Na een dag of twee braaf smeren transformeerden mijn handen van droge en rode pootjes naar zachte en verzorgde handjes. Stukken beter!

Of deze crème qua ingredienten echt goed is vind ik wat lastig, aangezien ik onder andere parfum en siliconen (dimethicone) erbij zie staan. Tegelijkertijd zit er ook onder andere calendula in. Maar wat voor mij vooral belangrijk is, is dat het product mij gered heeft van nog meer jeuk en wondjes. En bovendien is de Kruidvat Hand Therapy SOS Handcrème prima geprijsd, want je betaalt er slechts €2,79 voor. Zeker het proberen waard als je droge handen hebt en de “gewone” handcrèmes niet zoveel voor je doen!

8 Reacties

  1. Deze crème is inderdaad ècht super fijn. De beste handcrème die ik ooit geprobeerd heb. Tot mijn teleurstelling ontdekte ik vandaag dat ‘mijn’ Kruidvat deze crème niet meer in het assortiment heeft zitten 😳! Is ie inderdaad niet meer te koop?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *