Hoe ik mijn sieraden opberg

Een van de leuke dingen aan op jezelf wonen, is dat je al je spullen lekker neer kunt leggen zoals je zelf wilt. En in mijn geval ook eindelijk eens wat ruimte ervoor hebt, haha. Want voorheen zaten al mijn sieraden opgepropt in een te klein doosje, waardoor ik ze eigenlijk nauwelijks pakte. Maar daar is nu verandering in gekomen!

Ik heb nu twee hoge Ikea ALEX kasten in mijn slaapkamer staan, waar onder andere mijn ondergoed en make-up in zit. En dus ook mijn sieraden! Een van de bovenste lades is nu gevuld met alles wat glimt en blinkt. Bij Søstrene Grene kocht ik twee opbergbakjes van acryl, die elk verscheidene vakjes hebben. Echt super handig en ook nog eens heel mooi! Een paar grote dingen bewaar ik wel naast de bakjes, maar bijna alles past er gelukkig heel goed in.

In het eerste bakje zitten al m’n armbanden, kettingen en ringen. Ook vind je hier twee horloges en een soort haarspeld. Ik heb een tijdje een heleboel dingen bij Primark en Aliexpress besteld, maar daar heb ik eigenlijk wel een beetje spijt van. Want de kwaliteit valt natuurlijk nogal tegen. Ik draag veel dingen niet, en als ik het wel veel en graag draag wordt het natuurlijk heel snel lelijk. Mijn les in het leven is dus wel om voor kwaliteit te gaan, haha.

In het tweede bakje zitten al mijn oorbellen, wederom twee horloges, wat opbergzakjes en een verdwaalde neusring die me verdacht slecht stond. Ik moet zeggen dat ik op dit moment eigenlijk alleen maar oorbellen en armbandjes draag. Sporadisch draag ik een horloge, maar ik zit weer in zo’n periode dat ik me er alleen maar aan erger. Qua oorbellen houd ik op het moment overigens heel erg van minimalistisch. En mocht je minimalistisch willen combineren met echt goud of zilver.. Kijk eens bij de kinderoorbellen bij de juwelier, haha!

Voor nu ben ik heel blij met mijn opbergsysteem voor mijn sieraden. Misschien dat ik nog wel een keer zo’n horloge- en armbandenhouder bestel bij Aliexpress, maar ik denk dat ik mijn sieraden liever veilig opgeborgen heb in een lade. Søstrene Grene verkoopt trouwens verscheidene opbergers en bakjes van acryl. Zeker een aanrader!

16 Reacties

  1. Wauw, wat een onwijs mooi en georganiseerd systeem. Bij mij liggen alle sieraden kris kras door elkaar in een lade, super zonde natuurlijk. Ik ga snel eens kijken bij de Søstrene Grene voor die bakjes, thanks voor de fijne tip <3

  2. Wat super handig, ik heb nog een nieuwe alex drawer nodig dan ga ik ook een lade maken voor al mijn sieraden.. ze liggen nu allemaal in mijn kledingkast.. mega onhandig

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *