Zoella Le Fizz Fragranced Bath Fizzer

1

Een van de leuke dingen van mijn nieuwe appartement is dat er een bad in zit! Ik heb nog nooit een bad gehad en hoewel ik het dus ook niet een must-have vond, ben ik stiekem wel erg blij ermee. Want ik droomde natuurlijk gelijk al van hele zondagen in een bad vol schuim en glitters liggen! Gisteren ging ik er voor het eerst in en was een product aan de beurt wat ik een paar maandjes geleden in Londen kocht.

2
3

Grote kans dat je Zoella, of Zoe Sugg, wel kent. Deze Britse YouTuber is een van de meest succesvolle internetgezichten en maakt al jaren video’s. Maar Zoe verdient ook goed geld met alle andere dingen die ze naast YouTube doet, waaronder het bedenken van leuke producten voor haar eigen verzorgingslijn. Deze producten kan je in Engeland gemakkelijk kopen in Superdrug en zien er altijd zo schattig uit dat ik ze moeilijk kan weerstaan!

Toen ik in Londen was, had ik net te horen gekregen dat ik mijn appartement mocht gaan huren en dat ik dus binnenkort een bad zou hebben. En dus kocht ik de Zoella Le Fizz Fragranced Bath Fizzer – een reep met blokjes die je bad laten bruisen en de heerlijke geur van macarons hebben. Met ingrediënten als honing en verscheidene soorten olie is deze reep daarnaast ook nog eens verzorgdend.

4
6

Als je de verpakking openmaakt zie je een reep met 18 blokjes. Per bad heb je 4 blokjes nodig, dus gelukkig doe je er wel meerdere keren mee! De blokjes houd je onder de stromende kraan en dan zou je een bruisend bad moeten krijgen. Ik zeg zou, want zoveel merkte ik daar dus niet echt van.. Meh!

5

Ook zie je niet zoveel veranderen aan je badwater, al ruikt het wel lekker zoet. Maar ik vond dat stiekem dus wel een beetje jammer. En dus besloot ik maar een flinke scheut van m’n douchegel erbij te doen om toch nog wat bubbels te krijgen! Overigens merkte ik gelukkig wel dat er verzorgende ingrediënten in de bar zitten. Het water voelde namelijk wel “zacht” aan en na het bad had ik geen droge huid, maar juist een verzorgd gevoel. Lekker!

7

Deze eerste bad-ervaring was dus wel een beetje teleurstellend, maar wel te redden met wat douchegel. De Zoella Le Fizz Fragranced Bath Fizzer ruikt lekker en verzorgt, maar ik vind het effect in het bad niet zo spannend of speciaal. Voortaan gebruik ik ‘m dus weer in combinatie met een ander product! De Zoella Le Fizz Fragranced Bath Fizzer koop je in Engeland bij Superdrug voor £5. Online bestellen kan bij FeelUnique, daar kost hij je €6,40.

8 Reacties

  1. Heb je ook getest wat er gebeurt als je het in bad gooit? Vaak gaan ze dan wel bruisen! Bubble bars houd je onder de stromende kraan (dit is bij lush zo) maar volgens mij ruikt het wel heerlijk😍

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *