Realash Eyelash Enhancer wimperserum

Hoewel nepnagels, lange nepwimpers en zelfs plastische chirurgie steeds gewoner lijken te worden, durf ik veel van dat soort dingen nog niet aan. Maar dat betekent niet dat ik ook niet droom van lange lokken en prachtige wimpers. Voor dat laatste zijn er gelukkig ook andere opties die net wat minder eng zijn. Ik probeerde dan ook voor het eerst van mijn leven een wimperserum uit!Realash legt het concept als volgt uit: Natuurlijke wimpers hebben een groeicyclus van ongeveer 30 dagen. Dit is te kort om lange en dikke wimpers te krijgen. De geavanceerde Realash formule verstevigt de wimpers aan de basis waardoor de groeicyclus van de wimpers verlengd wordt. De wimpers worden lang, stevig en dik. Deze technologisch geavanceerde formule voorkomt ook vroegtijdig uitvallen van wimpers.

Het serum dien je elke avond aan te brengen. Gelukkig gaat dat heel gemakkelijk met de applicator, die lijkt op een eyeliner kwastje! Realash belooft dat je na een week of twee al de eerste resultaten zult zien en het na 30 dagen het volledige resultaat. Daarna kan je het wimperserum blijven gebruiken om het resultaat te behouden. Volgens Realash kan je minimaal 2-3 maanden met het serum doen.

Ik heb het serum netjes een maand lang uitgeprobeerd en elke avond boven de wimperrand gesmeerd. In eerste instantie werd ik er niet zo vrolijk van, want ik heb hele gevoelige oogleden en het serum prikte in het begin voor ongeveer 30 seconden, tot het opgedroogd was. Gelukkig werd dit gedurende de maand wel steeds minder. En toen gebeurde er iets wat ik eigenlijk niet had verwacht..

Mijn wimpers zijn echt gaan groeien! Of eigenlijk is het beter te omschrijven als het minder snel uitvallen van mijn wimpers, waardoor ze dus langer kunnen worden. Hierboven zie je het effect before en nadat ik 30 dagen het serum heb gebruikt. Het effect valt op de foto’s wat minder op dan in het echt, aangezien mijn wimpers van zichzelf niet heel donker zijn van kleur.

Met mascara op zie je het effect echter behoorlijk goed! Wel vind ik dat ze nu na 30 dagen eigenlijk te lang zijn voor mijn smaak, en al snel warrig kunnen gaan zitten als je een wat meer plakkerige mascara gebruikt. Ik heb bewust bij beide foto’s dezelfde mascara gebruikt, maar ik gebruik nu wel een wat meer separerende mascara. Ik merkte na 14 dagen al een groot verschil en vond ze op dat moment ook zelf het mooist. Toen waren ze net wat langer en vooral wat voller, waardoor het effect met mascara natuurlijk en toch heel vol eruit zag!

Ik ben echt verrast dat het dus echt werkt, want ik was behoorlijk sceptisch. Ik vind het wel grappig dat m’n ma bijna elke dag wel een opmerking maakt over mijn wimpers en het dus zeker wel opvalt. Ook vind ik relatief weinig moeite om het Realash serum ’s avonds aan te brengen. Het zat al snel in m’n routine!

Positief verrast en erg blij met mijn langere wimpers, dat ben ik zeker! Het effect is dan misschien niet zo dramatisch als wimperextensions of nepwimpers, maar ik vind het wel erg mooi. Zeker na twee weken had ik ineens elke dag een “good lash day” en dat maakt je ochtend toch net wat leuker. Het Realash Eyelash Enhancer wimperserum is wel een flinke investering, want een tubetje kost je €70. Meer weten over dit serum en waar je het kunt kopen? Je leest er alles over op de officiële website.

11 Reacties

  1. Deze wil ik zeker uitproberen, want je ziet inderdaad goed verschil! I’m shocked haha! Want eerlijk waar, ik ben ook AL-TIJD sceptisch over dit soort producten, maar deze werkt echt zo te zien. Mag trouwens ook wel voor die prijs 😉 Liefs

  2. Mooi resultaat hoor. Ik gebruik ook voor onderhoud een lash serum die van mij kost 50,- vind ik prijzig genoeg. Heb ook eens revitalash gehad die is ook heel goed maar superduur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *