Move it baby – wanneer je geen laminaat meer kunt zien..

1

Laatst gaf ik jullie al een update van mijn verhuisproject en inmiddels zijn we een paar weekjes verder. De muren en plafonds zijn stralend wit en de volgende halte is dan ook het leggen van een vloer. En natuurlijk het bestellen van meubels, want zodra de vloer ligt kan dat er ook in. Benieuwd wat ik de afgelopen weken qua voortgang heb meegemaakt?Terwijl het KNMI het advies gaf om niet de weg op te gaan, besloten wij op een zondag maar even 2x naar de Ikea te rijden en weer terug om alle spullen te halen voor mijn vloer. Ik wilde graag de Golv laminaatvloer in de whitewash uitvoering, en natuurlijk had ik alle andere dingen die bij een vloer horen ook nodig. Zoals die gezellig groene ondervloer, haha. Ik probeer niet meer te denken aan dat we dus 4x 40 pakken laminaat hebben moeten tillen. Want dan krijg ik weer spontaan spierpijn op de meest vreemde plekken.


En.. Klaar! Grapje, was het maar zo’n feest. Het leggen valt helaas best wel tegen en dus zijn we al twee volle dagen bezig geweest, om toen helaas niet verder te komen dan de woonkamer en een stukje gang. We moeten veel zagen en dat kost natuurlijk tijd. Dit weekend gaan we dan ook maar weer verder en hopelijk komen we een heel eind. Ik ben in ieder geval wel heel blij met de kleur die ik heb gekozen! Het past goed bij de kleur van onder andere mijn keuken en deuren.

Wanneer je half slapend achterin de auto zit en dit uitzicht hebt op de brug..


Afgelopen weken moest ik even knallen op een project en moest al het klussen in het weekend gebeuren. Gelukkig heb ik het project afgelopen woensdag af kunnen ronden en heb ik nu 1,5 week vrij kunnen nemen. Op donderdag gingen m’n ma en ik dan ook Den Haag in om te shoppen en gisteren was het tijd voor de Ikea! En echt, nooit gedacht dat ik blij zou kunnen worden van het kopen van keukengerei, haha. Ik kocht een heleboel handige dingen bij Søstrene Grene. Bij TK Maxx vond ik prachtige items van Joseph Joseph en hele toffe messen voor een schappelijke prijs. Mijn keuken is nu dus een klein regenboogje, haha.

Gisteren heb ik letterlijk 4 uur doorgebracht in de Ikea met m’n mams. Ik heb alle meubels uitgekozen die ik wilde en die worden aankomende maandag bezorgd. Ik wilde eigenlijk niet een typisch Ikea-huis, maar Ikea is zo handig en bovendien ook nog best betaalbaar. Ik had bijvoorbeeld ook wel wat leuke dingen gezien bij Leen Bakker en Karwei, maar levertijden van 4-8 weken zijn gewoon niet zo heel chill. Dus dan maar een Ikea-huis met leuke accessoires van andere merken! De bank die je hierboven ziet is het trouwens sowieso geworden, maar dan wel in een ander kleurtje.

En zo komen we langzaamaan steeds dichter bij het moment dat ik er echt kan gaan wonen. En ik kan eerlijk gezegd echt niet wachten. Komende week heb ik lekker de tijd om al mijn nieuwe Ikea dingen in elkaar te zetten en heb ik ook eindelijk internet in m’n nieuwe huis. We moeten ook nog eventjes twee muren gaan behangen, lampen en gordijnen ophangen, en ergens eetkamerstoelen zien te scoren. Maar ach, alles op zijn tijd. Een update volgt vast snel weer!

5 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *