Een gigantische wereldkaart voor in mijn nieuwe huis

In mijn nieuwe huisje zit verse verf tegen de muur, ligt eindelijk een vloer, en staan inmiddels de eerste meubels. Maar qua aankleding heb ik nog wel wat werk te doen. Ik droom van een muur vol met mooie foto’s en leuke posters en die komt er dan ook zeker. Vlak voor mijn verhuizing kreeg ik al een beetje hulp van de webshop wereldkaarten.nl in de vorm van een prachtige poster!


Wereldkaarten.nl verkoopt, zoals de naam al doet vermoeden, een heleboel verschillende wereldkaarten. Deze wereldkaarten kan je als poster of canvas laten drukken, maar ook op verscheidene andere materialen en in veel verschillende formaten. Zelf leek het me al super tof om zo’n ouderwetse wereldkaart groot aan de muur te hebben hangen, dus dat ik er eentje mocht laten printen vond ik heel leuk! Ik ging voor een historische, realistische wereldkaart geprint als 60x90cm poster (het grootste formaat waar de Ikea een lijst voor heeft, haha).

Deze wereldkaart vond ik zelf het mooist en ook het beste bij mijn interieur passen. Hij ziet er oud en gedateerd uit, maar toch ook wel weer zo realistisch dat je er landnamen op kunt herkennen. Ook vind ik het leuk dat hij omlijnt is met lengte- en breedtegraden. De kaart is gedrukt op een stevige en dikke poster die daardoor goed in te lijsten is. De poster werd trouwens wel opgerold verstuurd en ik raad je aan om ‘m eerst een nachtje uitgerold onder de lijst te laten liggen, zodat hij weer plat wordt en gemakkelijk in te lijsten is!

Voor nu staat deze poster nog even ingelijst bovenop mijn bed, maar uiteindelijk zal hij een mooi plekje gaan krijgen in mijn woonkamer. Waarschijnlijk komt hij bij mijn werk- en eettafel te hangen. Samen met wat andere items die te maken hebben met reizen en die ik ook in wil gaan lijsten. Bijzondere reisfoto’s bijvoorbeeld, maar ook de briefjes geld die ik inmiddels in onder andere Londen en Boedapest heb verzameld!

Ik vind de poster in ieder geval enorm tof en hij gaat zeker een mooie aanvulling op mijn interieur zijn. En mocht je iets soortgelijks zoeken, dan is wereldkaarten.nl zeker een aanrader! Mijn poster was €30 en de prijzen beginnen bij een hele schappelijke €15.

8 Reacties

  1. Wateen mooie wereldkaart en wat een mooie kleuren. Als ik ruimte had hing ik ook zo’n mooie kaart aan mijn muur….,wie weet maak ik er nog eens ruimte voor.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *