A Christmas Wishlist..

De feestdagen komen eraan en dat betekent dat de meesten van ons weer aan de slag mogen om leuke cadeau’s te verzamelen. Ik ben er niet zo heel goed in, maar gelukkig zijn er meer dan genoeg leuke opties om uit te kiezen. Mijn tips voor de feestdagen? Je ziet ze hieronder!

Een boek

De laatste tijd ben ik weer helemaal into lezen en dus is de kans groot dat ik voor kerst wel wat boeken ga vragen. Op dit moment lees ik Judas, het boek van de zus van Willem Holleeder, en dat vind ik sowieso een hele interessante aanrader! Andere leuke boeken zijn bijvoorbeeld The Light Between Oceans van M. L. Stedman, On Top en/of On Life van Anna Nooshin, of Adulthood is a Myth van Sarah Andersen!

Een hoesje

Mijn ongezonde verslaving voor hoesjes is jullie vast niet onbekend. Maar toch, toch vind ik een telefoonhoesje echt een heel leuk cadeau om te krijgen! Bijvoorbeeld voor de nieuwe iPhone 7, Google Pixel XL, of de Samsung Galaxy Note (of wacht, daar was iets mee..). Waar ik trouwens ook nog steeds heel blij mee ben is de marmerprint hoes voor mijn MacBook Pro 13 inch die er al maanden om zit. Dus ook dat is een heel leuk cadeau-idee!

Een hip keukending

Aangezien ik net uit huis ga zijn alle nuttige cadeau’s welkom, maar mijn favoriet is denk ik wel kookspullen. Er zijn zoveel verschillende handige dingen voor in de keuken te koop en veel dingen vind ik te duur of niet nuttig genoeg om zomaar te kopen. Perfect als cadeau dus! Mijn favorieten zijn denk ik wel de Nessie soeplepel, een spiraalsnijder voor spaghetti van groenten, of een paar goede messen. Die gekleurde messenset, die staat overigens stiekem al op mijn keukenblad haha!

Een goed bad

Natuurlijk moet je van tevoren even checken of diegene waar je een cadeautje voor koopt ook echt een bad heeft, maar een tripje naar Lush is dan zeker weten een goed idee. Bij Lush vind je namelijk de meest geweldige bubble bars, bruisballen, en andere leuke dingen voor in bad! En met de kerstcollectie is het natuurlijk driedubbel zo leuk. Is dat een dino met een kerstmutsje wat je op de foto ziet? Ja, dat is het zeker. Do want!

Een leuk uitje

If all else fails.. Een leuk uitje geven kan altijd! Bijvoorbeeld een etentje met een bezoekje aan de film, een mooie wandeling, een dagje Efteling of een uitje met winters thema. Zo word ik als kersverse inwoner van Den Haag natuurlijk heel blij van het nieuws dat er in december een kerstmarkt gaat zijn! Of ga bijvoorbeeld samen een dagje schaatsen en daarna genieten van warme chocolademelk.

Welke items staan er op jouw wishlist?

17 Reacties

  1. Bij mij staat er al een mooi sieraad op en Lush spullen, altijd goed. Leuke dingen! Dat hoesje is zo leuk, maar met die messen maak je iemand vast ook heel erg blij denk ik!

  2. Ik heb net ook even je artikel over dat boek van Sarah Andersen gelezen, en dat boek lijkt me zรณ leuk! Toevallig volg ik sinds kort ook het insta account van haar (of van iemand die haar afbeeldingen erop zet, dat kan ook natuurlijk haha) maar ik wist niet dat er ook een boek van was!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *