Shoplog Designer Outlet Roermond

Laatst konden jullie al een blogpost lezen over de Designer Outlet in Roermond met al mijn tips en tricks. Ik kom er iets te vaak haha, maar ik vind het gewoon een hele chille plek om te shoppen! Deze keer ging ik dan ook wederom niet met lege handen naar huis. Benieuwd wat ik kocht? Je ziet het hieronder!

2
3

Ik ging deze keer met een specifiek doel naar de outlet. Al een hele tijd wil ik graag een bepaald model tas van het merk Furla, maar die is bij de Bijenkorf best een beetje duur en ik kon het niet over mijn hart verkrijgen om ‘m zomaar daar te kopen. Gelukkig had ik ‘m eerder al bij de outlet gezien voor een wat gunstigere prijs en ze hadden ‘m nog!

Het gaat om de Furla Julia tas. Een klein tasje en de voorloper van de Metropolis tas, de tas die nu onderdeel uitmaakt van de standaard collectie. Maar goed, ik vind de Julia uitvoering al prachtig! Wel waren er nu wat minder kleuren om uit te kiezen dan de vorige keer. Ik twijfelde heel erg tussen zwart en rood. Maar ik heb al enorm veel zwart tassen en besloot dus lekker avontuurlijk voor rood te gaan!

4
5

De tas heeft lichtgouden hardware en heeft als hengsel een lange ketting. Dat is misschien niet het meest comfortabele, maar vind ik er wel altijd prachtig uit zien bij tassen. En gelukkig is dit tasje niet zo groot en zal hij dus ook nooit zo heel zwaar zijn. Het ideale aan dit tasje vind ik dat er alles in past wat ik nodig heb als ik bijvoorbeeld de stad in ga of even snel wat moet halen. Ook is dit zo’n tasje wat een stevige vorm heeft en dat vind ik zo fijn! Daardoor wordt mijn tas namelijk veel minder snel een zak met zooi erin, haha.

Het enige nadeel van het tasje vind ik dat het hengsel net wat te kort is om ‘m echt mooi cross-body te kunnen dragen. Daardoor hangt hij toch het makkelijkst als je ‘m gewoon over je schouder draagt of meer aan de voorkant van je lichaam dan op je rug. Maar aangezien hij klein is en dus niet zo zwaar, vind ik dat niet zo erg. Deze Furla Julia tas was €159. Het vergelijkbare Metropolis model kost je zo’n €250 bij de Bijenkorf, dus dat scheelt wel!

6
7

Voor mijn werk moet ik er altijd vrij netjes uit zien. Ik ben groot fan van de perfecte combinatie van netjes en toch heel comfy, en dus kocht ik deze blauwe Timberland schoenen! Ik ben er nog steeds niet helemaal uit of het nou mannenschoenen of vrouwenschoenen zijn, maar ze zitten wel super lekker en ik vind de kleur heel erg mooi. Ook waren ze nu lekker afgeprijsd, van €100 voor €30. Winst!

8
9

Als laatste kocht ik een bodybutter bij The Body Shop, uit de Fuji Green Tea lijn. Volgens mij heb ik nog nooit iets uit die lijn gehad, maar ik vind de geur wel heel lekker! Heel fris en misschien een beetje te zomers haha. Deze bodybutter was nu rond de €10.

10

Ik vind m’n buit nog best bescheiden, al zeg ik het zelf! Ik ben natuurlijk heel blij dat ik eindelijk de Furla tas heb die ik al zo lang wilde. En de schoenen zijn ook een hele goede koop geweest, want die heb ik sindsdien elke werkdag aangehad haha. Wat vinden jullie van mijn aankoopjes?

11 Reacties

  1. Wat een mooie tas, vind hem erg leuk en de kleur is ook mooi. Je schoenen vind ik super leuk, kan me voorstellen dat die heel erg comfortabel zitten. Je bent goed geslaagd, leuk is dat.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *