Kneipp Silky Secret zijdezachte verzorgingslijn

1

De producten van Kneipp vind ik eigenlijk altijd top en ik vind het heerlijke “pamper-producten”. Ofwel, producten die vaak door hun geur of fijne werking echt perfect zijn om jezelf te vertroetelen! En ik denk dat deze Silky Secret lijn wat dat betreft een grote winnaar is.

2

De Kneipp Silky Secret producten ruiken allemaal naar zijdeboombloesem en bevatten rijk verzorgende melkproteïne voor een super zachte huid. Dit maakt de producten vooral geschikt voor de droge huid en ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar ik kan dat nu in de winter wel heel goed gebruiken! Onderdeel van deze lijn is in ieder geval de crème douche. Een heerlijke, romige douche crème die je huid niet super droog en trekkerig maakt. De geur vind ik ook heel lekker – zoet en bloemig tegelijkertijd, en met een warme basis.

3

Ook heel fijn vind ik de body lotion uit deze lijn met dezelfde heerlijke geur! Ik vind Kneipp bodylotions sowieso vaak fijn, want ze voeden mijn huid echt goed zonder té vettig te zijn. Want dat gevoel vind ik nooit zo heel lekker, haha.

4

Het laatste product in de Silky Secret lijn is deze badcrème. Ik heb ‘m nog niet kunnen proberen maar ik heb binnenkort een eigen bad, dus dit product staat zeker weten klaar om gebruikt te worden! Per bad heb je twee dopjes van dit product nodig, dus je kunt er gelukkig ook wel aardig wat keer van genieten. Dit soort producten gebruik ik trouwens ook weleens onder de douche met een douchepuff. Dan heb je lekker veel schuim!

6

De Kneipp Silky Secret producten vind ik echt perfect voor een “treat yoself” momentje na een lange en drukke dag. Of juist om lekker zen de dag mee te beginnen! De crème douche kost €6, de bodylotion €9,50 en de badcrème ook €9,50. Te koop bij onder andere Kruidvat en Etos.

8 Reacties

  1. Het lijken me heerlijke producten! Ik ben steeds onder de indruk van jouw mooie foto’s! Misschien leuk om een keer een artikel met tips te schrijven? Velen inclusief mezelf kunnen van je leren 🙂

  2. ik vind de meeste producten die ik al geprobeerd heb goed en sommige koop ik nog steeds, na jaren gebruik ik ze nog steeds ,ik ben fan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *