Wanneer je de perfecte match met een doosje vitaminenpillen vindt

kruidvat on the go

Ik zorg niet zo heel goed voor mezelf. Ik slaap te weinig, eet teveel, werk te hard, beweeg te weinig en ben waarschijnlijk meer dan het gemiddelde aantal keer per jaar ziek. Het advies van het voedingscentrum wat betreft groenten en fruit haal ik zeker, maar dan waarschijnlijk eerder per week dan per dag. Ik doe verwoede pogingen om mijn leven te beteren en faal daar dan na twee dagen weer in. Maar goed nieuws, want ik heb wel eindelijk iets heel handigs gevonden wat in ieder geval al een beetje helpt!

kruidvat on the go

En dat zijn deze schattige kleine doosjes van Kruidvat. Of eigenlijk gaat het natuurlijk vooral om de inhoud. Ik zag laatst een Facebookpost van Kruidvat over deze nieuwe tabletten en vond het gelijk al super interessant. Want vitaminenpillen vind ik normaliter dus echt verschrikkelijk. Het zijn vaak enorme kano’s die je in 1x door moet slikken (waarom zijn er geen schattige gummybeervitaminen voor volwassenen?) en er zijn zoveel soorten dat ik niet weet wat ik moet kiezen. Ook vergeet ik het vaak in te nemen als ik ze überhaupt al in huis heb..

Kruidvat komt nu dan ook met “On The Go” multivitaminen in twee varianten: Energie On The Go en Weerstand On The Go. Twee kleine potjes met elk 30 tabletten erin waarvan je er dan een per dag moet nemen. Ik kon zelf niet echt kiezen tussen de twee versies dus ik heb ze maar allebei gekocht! Wel denk ik dat het beter is om ze niet te combineren en het gewoon bij een soort te houden. Maar eerlijk is eerlijk, ik ben ook zeker geen expert.

kruidvat on the go

De Weerstand On The Go versie bevat vitamine C, D & E, Selenium en Zink. De Energie On The Go variant bevat vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B12 & C, en daarnaast ook nog Foliumzuur en Biotine. Elk goed voor 20% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Dat relatief lage percentage vind ik zelf wel fijn, want als je ze dan als aanvulling gebruikt op je voeding loop je niet zo snel het risico dat je er teveel van binnen zult krijgen. Je ziet wel dat ze ieder op vitamine C na een andere samenstelling hebben, dus wellicht dat combineren niet eens zoveel kwaad kan. In ieder geval zijn deze voedingssupplementen gewoon lekker simpel en duidelijk. De een is voor je weerstand (wel zo fijn nu de winter eraan komt) en de andere voor wat energie (lees: winterdip), en meer dan dat heb ik ook eigenlijk niet nodig.

kruidvat on the go
kruidvat on the go

Wat ik zelf vooral heel fijn vind is dat ze in zo’n compacte verpakking komen en dat het kauwtabletten zijn. Ze smaken naar sinaasappel, wel een beetje chemisch. Maar alles vind ik beter dan van die hele grote tabletten die je met moeite weg moet proberen te krijgen met water. Dat lukt mij dus echt niet! En om te voorkomen dat ik ze nu vergeet in te nemen heb ik dus iets heel slims bedacht (vind ik zelf). Ik zet deze doosjes gewoon in m’n auto! Ik heb altijd wel smintjes in m’n auto staan en die neem ik vaak zat als ik onderweg ben of in de file sta. En dus lijkt het me super slim om deze doosjes ook in m’n auto te zetten zodat ik ’s ochtends m’n vitamientjes kan innemen en het niet vergeet. Al kan je ze natuurlijk ook heel makkelijk meenemen in je tas!

kruidvat on the go

Zoals je wellicht merkt ben ik best wel heel enthousiast over de Kruidvat On The Go tabletten! Ik vind het gewoon heel slim bedacht en voor mij een hele makkelijke manier om dit soort dingen in te nemen. Of je wel of niet dit soort voedingssupplementen wilt innemen is natuurlijk een keuze die je zelf moet maken en als je goed en gevarieerd eet, zou het niet nodig hoeven zijn. Maar een klein beetje hulp vind ik zelf toch altijd wel fijn ;). Deze Kruidvat Weerstand On The Go en Energie On The Go doosjes kosten €2 en zijn uiteraard bij Kruidvat te koop. Slik jij vitaminenpillen?

7 Reacties

  1. Vroeger slikte ik altijd vitaminepillen maar tegenwoordig eigenlijk nooit meer.. Waarom? Ik heb eigenlijk geen idee want zoals je zelf al zegt, een beetje hulp is inderdaad wel fijn. Voor € 2,- hoef je het in ieder geval ook niet te laten!

  2. Ik slik B-12 omdat ik geen vlees eet dus ik ‘moet’ dat wel en heb daar ook helemaal geen moeite mee. Ik slikte voorheen ook C, gewoon van de Action maar de samenstelling staat me niet aan! Ook hierbij denk ik mwaaah, want het eerste ingrediënt is suiker haha. Daarom ga ik zelf voor natuurlijke pilletjes van de Tuinen of Vitaminstore! Maar het is al goed dat je hier zo mee bezig bent nu 🙂

  3. Dit is denk ik echt wat voor mij. Zeker in de winterperiode merk ik dat ik erg snel moe en uitgeput ben en dat ik vrij weinig energie heb. Wellicht helpt dit daartegen 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *