Londen – shoplog!

Na 5 verslagen is het tijd voor de afrondende Londen post.. Een shoplog natuurlijk! Deze keer heb ik aardig goed geshopt. Veel make-up deze keer, want dat had ik natuurlijk nog niet. Uchum. De huidige euro-pond koers deed trouwens wonderen voor de prijs van veel producten! Benieuwd wat ik allemaal kocht? Je ziet het hieronder!In de Harry Potter Studios wilde ik eigenlijk wel een leuke sleutelhanger of iets dergelijks kopen, maar ik zag uiteindelijk niet echt iets leuks. En zo’n toverstaf leek me ook niet zo nuttig, haha. Wel hadden we een audiotour genomen en daarbij krijg je ook een boekje met meer informatie en foto’s van de tentoonstelling!

Bij Boots, een soort Britse versie van de Kruidvat, kun je allerlei blogger en YouTuber items vinden. Zo vind je er de volledige collectie van Zoella, wat echt allemaal super schattig eruit ziet! Vorige keer kocht ik er een douchegel en deze keer ging ik voor de Le Fizz bad bar. Want in mijn nieuwe appartement heb ik een bad! Hij ziet eruit als een chocoladereep, echt super schattig. Ik ben heel benieuwd hoe dit ruikt en werkt! Deze bar was 5 pond.


Bij Starbucks kocht ik deze enorme mok met Londen erop. Het lijkt me leuk om overal waar ik kom zo’n mok te kopen en dan uiteindelijk een hele collectie op te bouwen. Maar het is ook nog eens zo’n heerlijk grote mok waar je enorm veel thee in kunt doen. Vind ik altijd heel chill! Deze mok was 9 pond.


Superdrug verkoopt niet alleen drugstore items, maar ook het merk Benefit. In Nederland kan je dit merk gelukkig inmiddels ook kopen. Toch was het in Londen net iets goedkoper en er waren nu allemaal setjes te koop voor de feestdagen. Ik vond zelf dit setje met blushes, bronzer, highlighter, mascara en eyeliner echt super schattig eruit zien! En goedkoop ook, want deze producten zouden een waarde moeten hebben van bijna 100 pond. De set was echter 30 pond, een stuk goedkoper dus. Ik ben heel benieuwd naar de producten!


Bij het British Museum kocht ik een sleutelhanger voor 3 pond. Eigenlijk wilde ik ‘m aan m’n ma geven, maar later vond ik nog veel mooiere sleutelhangers in het National History Museum. Dus ik houd ‘m lekker zelf! Ook kocht ik oorbellen bij & Other Stories, een van mijn favo winkels voor betaalbare en unieke sieraden. Deze oorbellen draag je schuin omhoog en ze zitten dus echt op je oorlel. Vind ik tof! Deze oorbellen waren nu in de sale nog 6 pond.Als ik in Londen ben koop ik standaard minstens 1 foundation. Want in Engeland doen ze namelijk wel aan extra light, porcelain, en dat soort lichte tinten. Zo vond ik daar de Rimmel BB Cream in Very Light, voor 7 pond. Ik heb ‘m al uitgeprobeerd en hij past prima bij mijn huidskleur! En bij Urban Decay kocht ik de nieuwe All Nighter Liquid Foundation. Een hele dekkende foundation in een prachtige verpakking. Ik ging voor de allerlichtste tint en betaalde er 29 pond voor. Ik zag later dat door de gunstige koers hij dus 6 euro goedkoper was dan in Nederland. Winst!Op woensdag zagen we ineens allemaal reclame voor Kat Von D make-up. Blijkbaar was het sinds kort ook te koop in Londen. Ik heb nog nooit iets van dit merk gehad of zelfs vastgehouden, dus daar wilde ik wel even kijken! Ik kocht uiteindelijk een Everlasting Liquid Lipstick in de kleur Double Dare. Een wat donkere, nude kleur die ik heel mooi eruit vond zien! Deze was 16 pond. Voor Lara en voor mezelf kocht ik ook een Tattoo Liner, wat een super waterproof en longlasting eyeliner zou moeten zijn. Deze was ook 16 pond. Kat von D kun je kopen bij Debenhams in Londen!

En dat waren al mijn aankoopjes in Londen. Een nog best bescheiden buit vind ik, haha. Ik heb in ieder geval met nog veel meer dingen in m’n handen gestaan ;). Reviews van de beautyproducten volgen snel!

15 Reacties

  1. Super leuke aankoopjes! En goed om te weten dat ze Kat Von D nu ook in Londen verkopen. Ik ga er volgende week ook naartoe en ik wil de Tattoo Liner al een hele tijd, dus dat komt goed uit!

  2. Oeh wat heb je toch mooie producten gekocht! Ik vind de oorbellen van n other stories zo enorm mooi! Ik ben ook echt super benieuwd waar die fizz bar van Zoella naar ruikt!

  3. Leuke dingen heb je geshopt, en je hebt je nog ingehouden! Ik heb zelf de Kat von D tattooliner ook maar ben er zelf niet zo van onder de indruk, helaas. Zo jammer, want iedereen was er lyrisch over! Bij mij is ie niet zo goed zwart, ofzo? Bij jou wel?

  4. Oehh ik wist ook niet dat ze Kat Von D verkopen in de UK! Ben héél benieuwd naar je mening over de Tattoo Liner. Supermooi palette ook van Benefit, love hun blushes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *