Londen dag 5 – shoppen, St. Paul’s & weer naar huis

0

Dag 5, onze laatste dag in Londen. Eerlijk is eerlijk, ik had ook wel weer zin om lekker naar huis te gaan en in m’n eigen bed te slapen. Maar vooral de derde en vierde dag zijn voorbij gevlogen, dus het voelde helemaal nog niet zo lang! Op deze laatste dag moesten we rond 4 uur al richting het vliegveld en ’s ochtends natuurlijk al inpakken, dus dit verslag is wel even iets korter.

De dag begon op Marble Arch waar we een laatste ontbijtje haalden bij Pret-a-Manger. Bij Marble Arch vind je een Primark, maar ook een van de ingangen van Hyde Park. In dit deel zitten vaak super schattige eekhoorntjes! Maar de kou zorgde ervoor dat de meeste eekhoorntjes er al niet meer waren en de twee overgebleven beestjes er ook niet zo’n zin in hadden. Geen actiefoto’s deze keer dus!

De dag ervoor had ik in de metro een reclame gezien voor Kat von D make-up, wat dus sinds kort te koop is in Londen! Kat von D make-up heb ik zelf nog nooit gehad en ik was dus zeker wel benieuwd. Het was vanaf nu te koop in warenhuis Debenhams en natuurlijk moest ik er zelf wel iets kopen. Ernaast zit trouwens de Disney winkel, ook heel leuk om te bezoeken!

Na wat shoppen gingen we nog even naar St. Paul’s Cathedral. Deze imposante kathedraal is zeker de moeite waard om te bezoeken! Helaas moet je eigenlijk wel betalen om erin te mogen en dat hebben we dus maar even geskipt. Wel zit er een winkelcentrum naast waar je gratis het dakterras op mag. Dit heet One New Change en geeft je een mooi uitzicht over een deel van de stad en over de kathedraal. Een leuke manier om de stad te bekijken en een leuke afsluiter!

Hierna was het tijd om onze bagage op te halen en naar het vliegveld te gaan. Daar waren we dus veel te vroeg haha, maar beter te vroeg dan te laat. Rond 10 uur kwamen we weer aan in Rotterdam en zat onze Londen trip erop. En nog steeds zijn er zo veel plekken die ik er nog niet bezocht heb, dus we gaan vast wel weer terug!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om de verslagen en foto’s te bekijken! Een shoplog volgt natuurlijk zo snel mogelijk. En mocht je echt enorm genoten hebben dan heb ik heel goed nieuws voor je, want over een paar dagen vlieg ik naar Budapest! Voor een ini mini vakantie van 3 dagen, maar lang genoeg voor wat nieuwe foto’s ;). Wordt vervolgd!

7 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *