Londen dag 4 – National History Museum, meer shoppen & Wagamama

0

Over de helft! Op dag 4 waren we ook al wel echt aardig gesloopt haha, en ging de wandeling naar de metro ineens een stuk trager. Ons voornemen was dan ook om een stuk rustiger aan te gaan doen. Dat is nou niet echt gelukt helaas haha, maar we gingen wel weer iets heel leuks doen!OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset

Want op dag 4 gingen we naar het National History Museum. Nikki en ik waren hier allebei al weleens geweest, maar heel kort. En het National History Museum is behoorlijk groot dus je kunt je er prima een tijdje vermaken! Deze keer was er een nieuwe tentoonstelling (of ik heb ‘m in ieder geval de vorige keer compleet gemist) over de ontwikkeling van de mens. Super interessant vind ik dat soort dingen! Hier zag je dan ook verschillende schedels en skeletten van mensen uit verschillende tijden en werd er uitgelegd waar de mens voorheen vooral leefde.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset

Het National History Museum is ook zeker een must om te bezoeken als je gek bent op alles wat met de prehistorie te maken heeft. Je kunt je hart ophalen bij alle fossielen en dino’s! Ik vind de dino’s echt heel tof om te zien. Er is zelfs een bewegende dinosaurus te vinden in het museum. Natuurlijk vooral voor de kids, maar als groot kind vind ik het ook tof haha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset

Naast dino’s, fossielen en skeletten heeft het museum ook een enorme collectie aan opgezette dieren. Veel van deze dieren zijn al tientallen jaren oud en een beetje verkleurd, maar wel heel tof om van dichtbij te kunnen zien! Nikki en ik zeiden al dat het bijna als een dierentuin is, maar dan een stuk praktischer voor foto’s haha. Dit deel had ik eigenlijk nog niet eerder bezocht en was dan ook zeker leuk om te zien! Dat laatste dier is trouwens de voorloper van de olifant geweest. Hoe schattig!

Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset

Toen we eenmaal uit het museum waren was het alweer het einde van de middag. Tijd om een hapje te eten, al wilden we eerst even naar Oxford Street om naar wat winkels te gaan. Zo zit hier natuurlijk op elke hoek van de straat een Primark, maar je vindt er ook leuke winkels zoals Topshop en & Other Stories. Veel van die winkels zitten ook wel in Nederland maar helaas vooral in Amsterdam en daar kom ik niet zo vaak. Nikki en ik houden allebei van & Other Stories dus daar liepen we wel even in rond. En Nikki vond in Topshop een collectie van een naamgenootje, Nikki Strange!

Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset

Na onze shoppingtrip gingen we eten bij Wagamama, wat zeker weten een van mijn favoriete Aziatische restaurants is. Ik nam er een noodlesoepje en Nikki ging voor de curry. Jum! En dat was alweer het einde van onze laatste volledige dag in Londen. Op vrijdag vlogen we namelijk alweer terug. Gelukkig wel ’s avonds pas, dus wat we ervoor deden lees je in het laatste verslag!

5 Reacties

 1. Vond je ook niet dat sommige van die roltrappen zo steil en eindeloos hoog waren? Ik vond dat af en toe best spannend om je te realiseren hoe diep je onder de grond ging. 🙂

 2. Volgens mij hebben jullie daar heel wat kilometers gemaakt. Wat zien al die dieren er indrukwekkend uit, wat een mooi museum, daar kun je vast uren door brengen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *