Een paar favoriete foto’s

1

Laatst was ik wat oude blogposts aan het bekijken (altijd je eigen grootste fan zijn) en vond ik een blogpost met wat favoriete foto’s erin. Best een leuk concept eigenlijk en jullie vonden het destijds ook leuk om te zien. En dus dacht ik.. Laat ik dat weer eens een keertje doen! Want ik maak nou eenmaal elke dag best veel foto’s van mijn omgeving en plekken waar ik kom. Vaak zijn ze niet zo best, maar soms zijn ze wel erg mooi. Dus hieronder een paar favorieten!

3
4

De laatste tijd kom ik regelmatig in Dordrecht want het is voor mij dichterbij dan Rotterdam, er is tegenwoordig een Primark en ik vind de oude binnenstad best mooi. Het levert in ieder geval mooie plaatjes op! Zo maakte ik op een bewolkte dag de eerste foto in de Hofstraat. Het contrast tussen de huizen, de fietser en de wolken vind ik zelf heel goed geslaagd! En ja als er ergens een kat ligt, dan moet er ook wel even een foto van gemaakt worden. Sorry not sorry.

10
11
5

De laatste maanden ben ik regelmatig naar Amsterdam centrum afgereisd voor een project. Ik ben niet zo’n fan van Amsterdam want veel te druk en toeristisch, maar als je er ’s ochtends vroeg bent kun je er dus wel prachtige foto’s maken! En dat deed ik dus ook regelmatig. En ik durf het haast niet te zeggen, maar ik vind de stad denk ik nog wel het mooist voor foto’s wanneer het bewolkt is of net heeft geregend. Juist dan vind ik de oude huisjes en grachten heel krachtig en mooi uitkomen.

6

Ook kwam ik regelmatig in Den Haag (niet zo gek als je er gaat wonen) en in de binnenstad staan hele hoge overheidsgebouwen. En dus zwaai ik dan altijd even naar mijn belastinggeld. Maar je kunt er hele leuke en interessante foto’s van maken, dus dat is zeker een aanrader om eens heen te gaan (en het is een leuke stad om te shoppen!). Ik maakte deze foto eigenlijk vrij snel tussendoor, maar ik vind ‘m best tof!

Processed with VSCO with a6 preset

Op een super regenachtige dag ging ik met m’n ma naar Breda om m’n vader er af te zetten, maar ook om even naar de Jumbo Foodmarket te gaan. Helemaal alleen stond mijn grote liefde, mijn Mazda 2, op het parkeerterrein en ik maakte er een foto van. Die ik stiekem dus best heel tof vind, door de constructies op de achtergrond en de kleuren van de foto!

8

Ik mocht niet alleen naar Amsterdam Centrum, maar ging ook een paar keer op en neer naar Assen voor het project. Een verrassend leuke stad eigenlijk! Het is best groot, er zijn veel winkels en leuke restaurantjes, en dit super schattige huisje kwam ik er ook tegen. Ik zou er zo willen wonen, haha. Als het niet zo ver weg was tenminste ;).

Best veel grauwe foto’s trouwens haha, maar ach. Alle foto’s zijn trouwens gemaakt met mijn iPhone 6 en bewerkt met VSCOcam, wat ik echt een geweldige combinatie blijf vinden. Stiekem zou ik de iPhone 7 Plus wel willen hebben vanwege de geweldige camera’s die erop zitten, want ik maak echt veel foto’s met mijn iPhone. Maar ach, die 6 werkt nog steeds top! Wat vinden jullie van de foto’s?

12 Reacties

  1. Het verbaasd mij echt wat voor een toffe foto’s de iPhone maakt! Stuk voor stuk zijn het weer mooie foto’s. Je brengt altijd zo veel sfeer erin, echt super leuk om te zien!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *