De leukste serie die ik in tijden gezien heb

En die ik dus ook veel te snel heb gekeken, waarna ik heel sip op zoek moest naar iets nieuws. Maar ik vond ‘m zó leuk om te kijken dat ik er wel even iets over wilde schrijven. Over welke serie dit gaat? Don’t Trust The B—- In Appartment 23! Misschien een wat vreemde titel, maar het is echt een enorm leuke en verslavende serie die 100% de moeite waard is!

Ik vond deze serie op Netflix en herkende een van de hoofdrolspelers. Van een van mijn favoriete gifjes om te gebruiken op Twitter of in het chatprogramma op mijn werk (sorry baas). En na een aflevering was ik al helemaal verslaafd! De serie gaat over June die verhuist naar New York City voor haar droombaan met droomappartement, maar al snel van een koude kermis thuis komt. Helaas gaat zowel haar baan als appartement niet door en moet ze op zoek naar een ander stulpje in New York. Ze eindigt al snel als nieuwbakken roommate in het appartement van Chloe, waarna ze ook gelijk door de buurvrouw wordt gewaarschuwd. Chloe is namelijk best ’n bitch met slechte bedoelingen, en een piepklein hartje.

Maar June weet op een of andere manier het toch vol te houden bij Chloe en samen vormen ze een uitstekend duo. De serie is af en toe een beetje hard en seksueel getint qua grappen dus daar moet je wel even rekening mee houden haha, maar ik vind het echt zo grappig en vermakelijk! Ook zijn de afleveringen maar 20 minuten per stuk en dat kijkt toch ook wel erg lekker weg. De serie heeft wel als nadeel dat er maar twee seizoenen van zijn, daarna werd hij gecancelled. Boehoe! Je vindt de twee seizoenen van Don’t Trust The B—- In Appartment 23 op Netflix!

6 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *