Catrice Moon Rock Effect Nail Lacquer

1

Een zwak voor nagellak zal ik altijd blijven houden en hoewel ik niet zo’n fan ben van de budgetmerken (het chipt! het chipt!), kan ik soms de verleiding niet weerstaan. Zeker niet als Catrice ineens met kekke glitterlakjes komt die ook nog een soort galactisch thema hebben. En er een 1+1 gratis actie is (was, sorry). Ik nam twee stuks mee uit de Moon Rock Effect Nail Lacquer lijn!

3
6

De gehele collectie bestaat uit 6 kleurtjes, en dan vooral veel roze en paars. Ik ben zelf wel fan van donkere tinten en nam dan ook Moonlight Berriage mee. Een paarse tint met “bar glitter”, ofwel dunne lange strookjes glitter, in een iets lichtere paarse kleur. En naar mijn idee ook nog een heleboel hele kleine glittertjes, al zie je dat haast niet in het flesje. Op je nagels wel en ik vind het glitter-effect van dit kleurtje heel tof! Normaal ben ik niet zo van die langwerpige glitter strookjes, maar bij deze lak werkt het goed. Je ziet het, maar het is niet tรฉ opvallend. Ook dekt deze lak al perfect na 2 laagjes.

2
5

Magical Bluelight is wat dat betreft wel iets anders, want de basiskleur en de glitters wijken wel af qua tint. Maar bij deze lak vind ik juist die basiskleur zo mooi. Zo’n lilakleur zie je niet zo vaak in combinatie met glitters en staat bovendien ook een stuk zachter dan een donkere of juist felle tint. De glitters in deze lak zijn goud en brons. Ook dit kleurtje dekt prima na 2 laagjes.

4

De rest van de kleuren uit de Catrice Moon Rock Effect Nail Lacquer lijn waren mij net iets te roze, maar deze twee tinten vind ik toch wel erg tof! De glitter in de kleurtjes is erg bijzonder, ze lakken fijn, en dekken prima. Je vindt ze in het (uitgebreide) schap van Catrice en ze kosten โ‚ฌ3 per stuk!

6 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *