Jackie van Laren – Vallen!

1

Oké, ik weet dat ik niet zo lang geleden al over een boek geschreven heb. Maar ik moet tegenwoordig regelmatig met het OV reizen en dan is een boek lezen gewoon heel relaxed. Laatst ontving ik het nieuwste boek van Jackie van Laren en dat werd mijn nieuwe reispartner. Inmiddels is het boek uit en vertel ik er graag meer over!

2
3

Vallen! gaat over de Britse Anne, die mee mag gaan op de Amerikaanse tournee van een super populaire rockband. Enerzijds om een insider artikel te kunnen schrijven voor het blad waar ze werkt, en anderzijds om te helpen met het rustig houden van het driejarige zoontje van de leadzanger. Want dat laatste blijkt Anne heel goed te kunnen en het jongetje ook heel hard nodig te hebben, aangezien hij veel last heeft van angstaanvallen. Anne is echter heel erg down to earth en probeert dan ook niet heel erg onder de indruk te zijn van de bandleden en het tourneeleven. Maar je kunt natuurlijk al raden wat er gaat gebeuren – gaandeweg begint Anne toch een beetje verliefd te worden op het tourneeleven, en des te meer op de leadzanger en vader van het zoontje..

5
4
6

Ik wil niet teveel verklappen van het verhaal natuurlijk, maar ik was positief verrast! Het is dan misschien een beetje een standaard verhaallijn, maar ik vond het boek echt heel lekker weglezen en het verhaal eigenlijk wel heel leuk bedacht. Het deed me een beetje denken aan Girl Online van Zoella, maar dan de net wat meer volwassen versie. Ook is het een lekker dik boek waar je je wel even mee kunt vermaken. Af en toe ergerde ik me wel een beetje aan dat Anne niet voor zichzelf op durfde te komen haha, maar dat is natuurlijk ook wel een beetje het idee van het verhaal.

7

Eigenlijk is het ’t perfecte boek om mee te nemen op vakantie – een luchtig verhaal met toch wel een wat serieuzer randje, waar je je prima wat uren mee kunt vermaken! Jackie van Laren is ook bekend van de Q-serie, die ik zelf nog niet gelezen heb. Maar ik ben er wel heel benieuwd naar, dus dat gebeurt vast nog wel! Het boek Vallen! van Jackie van Laren is inmiddels al te koop in de boekhandel en online te bestellen.

3 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *