Een zondag in Rotterdam (shoplog!)

Rotterdam

Want mijn goede voornemen elk weekend is om rustig aan te doen en eindelijk eens thuis te blijven, maar dan slaat de verveling toe en voordat ik het weet sta ik weer in een of andere stad. True story, haha. Gisteren ging ik met m’n mams naar Rotterdam. Vooral om gewoon lekker rond te kijken en lekker te lunchen. Ik zocht ook wel wat items (lees: zwemkleding en korte broeken voor Orlando), maar kwam natuurlijk weer met hele andere dingen thuis. Veel kocht ik niet hoor, maar het leek me wel leuk om het alsnog te delen. Al was het maar omdat ik het enorm leuke items vind!

H&M telefoonhoesje
H&M telefoonhoesje
H&M telefoonhoesje

Ik heb inmiddels voor mijn doen al een hele tijd hetzelfde telefoonhoesje om mijn iPhone 6. Maar dat hoesje begon wel een beetje lelijk te worden en dus wilde ik graag een nieuwe. Op Aliexpress los gaan is natuurlijk een optie, maar ik zag dit super schattige en ietwat hysterische hoesje bij H&M en was verkocht! Of nee, eigenlijk twijfelde ik wel een beetje omdat hij wel echt hysterisch is haha. Maar ik vind ‘m ook wel echt heel schattig en grappig!

Hij was maar €5 en dat is voor een softcase in een grappige uitvoering natuurlijk niet zo duur! Hij is wel een beetje onhandig merk ik nu al. Die oortjes aan de bovenkant zijn natuurlijk drama in je broekzak (al kan je er wel mensen mee prikken, dus dat is pure winst). En het gat waar je oplader in moet is net iets te smal, waardoor hij niet lekker erin klikt. Een beetje onhandig dus, maar voor nu vind ik ‘m leuk!

zwarte all stars
zwarte all stars
zwarte all stars

Maar nog beter is deze aankoop: zwarte lage All Stars! Die wilde ik al een tijd, al wilde ik ook wel graag witte lage. Maar ik heb al witte hoge All Stars en bovendien is zwart ook wel erg makkelijk met combineren. Ik vond deze All Stars in de sale bij Funkie House, mijn favo hipster winkel, en gelukkig ook nog in mijn maat! Ik heb overigens wel hele grote voeten (maat 41) dus dat ziet er misschien een beetje lomp uit, maar mij maakt het helemaal niks uit haha. Ik vind ze gewoon heel erg tof! Ze waren nu €37 in plaats van €74 en zo te zien zijn ze in de webshop in ieder geval nog beschikbaar.

Een bescheiden winst dus, maar ik ben heel blij met de items! En stiekem vind ik een relaxte zondag in een leuke stad zoveel leuker dan thuis op de bank zitten met Netflix. Hebben jullie nog wat leuks gedaan afgelopen weekend?

12 reacties

  1. Dat telefoonhoesje vind ik echt geweldig!

  2. Heee ik wil ook nog all stars, goeie deal zeg!!

  3. Dat hoesje is echt zo leuk!

  4. Wat een gave schoenen heb je gekocht! ik vind het ook erg moeilijk om thuis stil te zitten haha. Een stad ontdekken is toch wel inderdaad wat leuker dan dat

  5. Waar heb je die geweldige Nike-schoenen gespot? Die zijn echt heel erg tof!

  6. Ik was ook in de stad gister 😀 Was opzoek naar een jurk voor een bruiloft maar helaas nergens geslaagd. Wel lekker gegeten haha. Dat telefoonhoesje is super cute!

  7. Oh die zijn wel leuk die zwarte all stars 😀 Onverwachte aankoopjes zijn vaak de leukste hihi. Zo kocht ik een paar hele toffe items bij Primark voor een prikkie, terwijl ik eigenlijk niks zou kopen. Oeps.

  8. Leuke schoenen en wat een schattig hoesje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2020 Marjolean

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑