Een zondag in Rotterdam (shoplog!)

Rotterdam

Want mijn goede voornemen elk weekend is om rustig aan te doen en eindelijk eens thuis te blijven, maar dan slaat de verveling toe en voordat ik het weet sta ik weer in een of andere stad. True story, haha. Gisteren ging ik met m’n mams naar Rotterdam. Vooral om gewoon lekker rond te kijken en lekker te lunchen. Ik zocht ook wel wat items (lees: zwemkleding en korte broeken voor Orlando), maar kwam natuurlijk weer met hele andere dingen thuis. Veel kocht ik niet hoor, maar het leek me wel leuk om het alsnog te delen. Al was het maar omdat ik het enorm leuke items vind!

H&M telefoonhoesje
H&M telefoonhoesje
H&M telefoonhoesje

Ik heb inmiddels voor mijn doen al een hele tijd hetzelfde telefoonhoesje om mijn iPhone 6. Maar dat hoesje begon wel een beetje lelijk te worden en dus wilde ik graag een nieuwe. Op Aliexpress los gaan is natuurlijk een optie, maar ik zag dit super schattige en ietwat hysterische hoesje bij H&M en was verkocht! Of nee, eigenlijk twijfelde ik wel een beetje omdat hij wel echt hysterisch is haha. Maar ik vind ‘m ook wel echt heel schattig en grappig!

Hij was maar €5 en dat is voor een softcase in een grappige uitvoering natuurlijk niet zo duur! Hij is wel een beetje onhandig merk ik nu al. Die oortjes aan de bovenkant zijn natuurlijk drama in je broekzak (al kan je er wel mensen mee prikken, dus dat is pure winst). En het gat waar je oplader in moet is net iets te smal, waardoor hij niet lekker erin klikt. Een beetje onhandig dus, maar voor nu vind ik ‘m leuk!

zwarte all stars
zwarte all stars
zwarte all stars

Maar nog beter is deze aankoop: zwarte lage All Stars! Die wilde ik al een tijd, al wilde ik ook wel graag witte lage. Maar ik heb al witte hoge All Stars en bovendien is zwart ook wel erg makkelijk met combineren. Ik vond deze All Stars in de sale bij Funkie House, mijn favo hipster winkel, en gelukkig ook nog in mijn maat! Ik heb overigens wel hele grote voeten (maat 41) dus dat ziet er misschien een beetje lomp uit, maar mij maakt het helemaal niks uit haha. Ik vind ze gewoon heel erg tof! Ze waren nu €37 in plaats van €74 en zo te zien zijn ze in de webshop in ieder geval nog beschikbaar.

Een bescheiden winst dus, maar ik ben heel blij met de items! En stiekem vind ik een relaxte zondag in een leuke stad zoveel leuker dan thuis op de bank zitten met Netflix. Hebben jullie nog wat leuks gedaan afgelopen weekend?

12 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *