Een beetje vakantie zonder vakantie

Processed with VSCO with a6 preset

Want mijn vakantie is pas in oktober, boehoe. Maar ik vind het altijd wel chill om door te werken in de zomer, want het is rustig op de weg en op kantoor! En gelukkig is het weer ook niet echt super zomers ;). De laatste maand heb ik wel een beetje kunnen genieten van vakantie-achtige activiteiten in het weekend – want dat is dan wel het voordeel als andere mensen wel vakantie hebben! Benieuwd wat ik allemaal heb gedaan?

Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset

Naar de Efteling, yay! Dat was echt iets waar ik wel naar uit keek. Samen met Nadine ging ik ongeveer 3 weken geleden op zondag naar de Efteling, met super lekker weer. En gelukkig was het ondanks dat het vakantieperiode was, niet te druk. Ik was nog niet in de nieuwe achtbaan geweest, Baron 1898, geweest en heel benieuwd ernaar. En hij was zoooo tof!

Natuurlijk zijn we ook in zo’n beetje alle andere achtbanen geweest en in de klassiekers zoals Carnaval Festival en de Droomvlucht. Ohh en ze hadden er Chocomel Frappé – dat was echt hemels op zo’n warme dag! Ik wil eigenlijk ook wel weer eens naar Walibi, want daar ben ik ook al heel lang niet meer geweest. Maar eerlijk is eerlijk, niets kan de sfeer en het gevoel van de Efteling verslaan.

Processed with VSCO with m3 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset

Het weekend erna ging ik op zondag samen met m’n broer op bezoek bij m’n ouders, en de dag ervoor besloot ik vast richting Rotterdam te komen. Helaas was ik echt snotverkouden en moest ik het zomercarnaval skippen omdat ik liever opgerold in bed lag. Maar Rotterdam blijft echt een van mijn favoriete steden! Ik zou er wel willen wonen, maar ik heb er helaas nog niks betaalbaars en acceptabels kunnen vinden. Misschien ooit..

Processed with VSCO with a6 preset
16
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
19
20

Op zondag reed ik samen met m’n broer naar het prachtige Limburg waar mijn ouders op vakantie zijn. Ze staan op een camping in een dorpje net onder Roermond (en nee, ik ben niet naar de outlet geweest boehoe). Voorheen stonden ze altijd in Zuid Limburg en ik ben wel blij dat ze nu net iets dichterbij zijn haha, maakt het net wat makkelijker om ze te bezoeken.

We reden onder andere een rondje in de mooie omgevingen, gingen voor een korte wandeling waar ik vrienden maakte met een paard (that’s a first) en we aten een heerlijk diner en toetje bij een restaurant in de buurt. En omg, het toetje was chocolade creme brûlée. Best thing ever!! Ook besloot ik ’s middags Pokémon GO te installeren. Heel slecht natuurlijk, maar stiekem vond m’n vader het toen nog leuker dan ik haha.

Processed with VSCO with a6 preset

Tussendoor bestelde ik nog wat boeken bij Bol. Ik ben heel benieuwd naar het nieuwe Harry Potter boek! Wel is het een script van de musical die nu in Engeland speelt, dus het leest net even wat anders dan gewoon een boek. Ik bestelde ook het boek Quiet na het zien van deze TED Talk, omdat ik het verhaal eigenlijk best wel sterk vond. En ik kocht The Happiness Project, waar ik inmiddels al in begonnen ben. Ik weet nog niet zo goed wat ik van het boek vind.. Misschien een beetje te zweverig. Maar wel interessant, dus daar schrijf ik waarschijnlijk later nog wel over!

3
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset

Afgelopen weekend was ik eigenlijk van plan om helemaal niets te gaan doen, maar uiteindelijk werd het een nog best sociaal weekend haha. Op zaterdag ging ik even snel naar Ikea om een cadeautje te scoren en eind van de middag kwam vriendinnetje Nikki langs. Haar schattige Toyota Aygo had nog nooit een wasstraat gezien (en was heeeel vies), dus sleurde ik haar mee naar m’n favo wasstraat. Ook gingen we lekker burgers happen bij Verhage en daarna naar Dordrecht om als twee ultieme nerds Pokémon te gaan vangen. En op een terrasje te zitten waar toevallig drie Pokéstops en drie lures waren. Pokémon galore!

Processed with VSCO with hb2 preset
8

En last but not least: op zondag chillde ik in de tuin van een collega en aten we ijs. Yay! En daar lig ik nu dan ook heel oncharmant met m’n laptop deze blogpost te tikken. Hebben jullie de laatste tijd nog leuke dingen gedaan? En vinden jullie het leuk om vaker dit soort blogposts te zien?

10 Reacties

  1. Wat ben ik jaloers op de prachtige foto’s die jij elke keer weer weet te maken haha. Wauw oktober pas vakantie, is dat niet even omschakelen? Ik heb altijd rond de zomer echt een paar daagjes/weken vrij nodig 🙂

  2. Wat leuk om zo toch een beetje het vakantiegevoel te hebben. De efteling doet het altijd goed!! Heerlijk ijsjes als het lekker weer is, dan is het altijd een beetje vakantie en zomer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *