Als een serum goed en goedkoop is, dan ben ik verliefd

1

En dat ik het doosje al lang en breed weggegooid heb en dit serum een jaar lang ongebruikt in m’n kast heeft gelegen, dat nemen we dan maar voor lief. Maar dit serum, dit serum verdient wat meer uitleg en aandacht. Wellicht dat je ‘m al eens bij Iris hebt gezien, want zij is er na elke DM shoplog weer lyrisch over. En ik snap nu waarom!

2
3

Waar ik het over heb? Het Balea Aqua Feuchtigkeids serum van de DM, een Duitse drogisterijketen. De producten van de DM zijn heel betaalbaar en dit serum kost dan ook slechts €2,95. Voor dat geld krijg je een flacon van 30 ml. Balea zegt zelf dat dit product bedoeld is voor de vochtarme en vermoeide huid. Er zit onder andere hyaluronzuur en vitamine E in en het serum is volledig vegan.

4
6

Het serum ziet er wellicht een beetje uit als iets wat af en toe uit een jongen komt, maar is een stuk beter voor je huid (ja, deze grap is slecht). Het serum doet me enorm denken aan het Vitamin E serum van The Body Shop, maar dan dus een stuk goedkoper. Een heel licht serum wat snel intrekt, maar wat je huid dus wel perfect voedt. Ik vind dit soort serums enorm fijn voor in de zomer! Dan gebruik ik liever niet te zware en voedende crèmes omdat mijn huid snel vettig wordt, maar ik heb wel voeding nodig tegen het vochtarme gevoel. En dan vind ik zo’n serum dus echt ideaal.

5

Ik kom zelf niet zo vaak in of in de buurt van Duitsland en daar baal ik wel van, want ik zou wel een voorraadje in willen slaan! Mocht je juist wel binnenkort in Duitsland zijn, dan raad ik je een bezoekje aan de DM echt 100% aan. Niet alleen voor dit serum overigens, want DM heeft nog veel meer fijne producten in hun Balea assortiment. Mar het Balea Aqua Feuchtigkeids serum is die €3 zeker weten waard!

12 Reacties

  1. Je grap is misschien wel slecht maar ik moest er wel om lachen hoor haha 😉 Thnx voor deze fijne tip, dit is echt zo’n textuur die ik graag zie bij een serum (en nee dan heb ik het niet meer over je grap haha).

  2. Zag die laatst ergens op Instagram voorbij komen en heb’m vorige week dan ook gekocht. Nu nog maar 1 x geprobeerd en dat was fijn 🙂 Mijn Kiehl’s serum á 50 euro is op dus een goedkoper alternatief is wel fijn op zich, hihi.

  3. Dat klinkt goed, een goed serum en dan ik kom ook nooit in Duitsland, maar ken mensen die daar vaak heen gaan en wel eens iets voor me meenemen, dus deze gaat op het lijstje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *