Printic Le P’tit Book

1

Al eens eerder schreef ik over Printic, de app waarmee je super snel en gemakkelijk afgedrukte foto’s kunt bestellen. Maar Printic heeft meer dan alleen standaard foto’s. Le P’tit Book bijvoorbeeld! Dit is een setje waarmee je een personalized mini fotoalbum kunt maken. Ik probeerde het uit!

2
3
4

Le P’tit Book is eigenlijk een soort scrapbook-achtig idee. Een DYI boekje, maar dan gelukkig wel met de juiste materialen om het lekker gemakkelijk te maken! Via de Printic app kies je 30 foto’s uit die als pagina’s geprint zullen worden voor het boekje. Dit gaat trouwens enorm gemakkelijk! Je kunt kiezen uit de bestanden op je telefoon (ik plunderde het Instagram mapje), maar je kunt ook inloggen bij bijvoorbeeld Instagram of Facebook om daar je favoriete foto’s uit te kiezen.

5
6
7

Binnen een week kreeg ik een doosje in de brievenbus met niet alleen mijn foto’s, maar ook allerlei spulletjes om er echt een boekje van te kunnen maken. En natuurlijk om ‘m flink te pimpen! Zo vind je in het setje uiteraard de elementen om een boekje te maken, zoals ringetjes en gekleurde tabladen. Maar ook leuke kaartjes, tape en paperclips om te gebruiken als versiersels!

8
9
10

Ik begon natuurlijk met het in elkaar zetten van het boekje zelf. Wat overigens even een uitdaging was haha, ik ben geen held in dat soort dingen. Ik heb overigens vrij random foto’s uitgekozen en ze ook heel random in het boekje gedaan. Foto’s met vrienden, van leuke plekken waar ik ben geweest, en ook wat afbeeldingen van quotes die ik goed vind.

11
12
14

Elke foto heb ik voorzien van een titel met het washi tape wat er bij het pakketje zat. Vond ik wel schattig! De kaartjes die erbij zitten gaan trouwens voornamelijk over reizen, dus ik denk dat Le P’tit Book dan ook vooral gericht is op reisfoto’s. Natuurlijk kan je er ook wat leuks van maken als je foto’s niet alleen met vakantie te maken hebben! Maar wellicht wel goed om te weten ;).

15
16

Ik vind het concept van Le P’tit Book eigenlijk wel heel erg leuk! Het is lekker creatief, maar toch ook wel vrij gemakkelijk om te maken. En het is uiteindelijk een super schattig boekje met leuke herinneringen erin! Het lijkt me een enorm leuk iets om cadeau te geven aan iemand die van reizen houdt of waar je bijvoorbeeld samen een bijzondere reis mee hebt gemaakt. Maar ook voor jezelf is het natuurlijk een leuke herinnering. Le P’tit Book kan je bestellen via de Printic App en hij kost inclusief verzendkosten €21. Meer hierover kan je uiteraard op de Printic website lezen!

11 Reacties

  1. O, maar dit is leuk! Heel schattig, maar ook gewoon echt leuk. En ook niet duur voor zoiets origineels. Leuk als cadeautje ook. Ja, ik ben enthousiast, haha.

  2. Wat ziet dit er leuk uit, zo heb je op een originele manier je herinneringen bij elkaar, echt iets voor een vriendin van mij, zal haar gelijk dit artikel sturen 🙂 .

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *