Out with the old, in with the new..

1

Hoi en welkom op de vernieuwde Marjolean.nl! Een jaar geleden veranderde ik m’n layout en als je mijn blog daarvoor volgde, weet je vast wel dat ik van sleutelen aan m’n layout hou. Maar die vorige layout stond er een jaar op, dus dat was een prima record! Helaas zaten er best wat fouten in die layout en dus wilde ik graag iets nieuws..

2

En ook iets wat nog iets meer bij mij zou passen. En ook iets unieker is dan de standaard opzet van blog-artikelen met links of rechts een zijbalk. Zelf vond ik het bovendien ook heel belangrijk dat hij er minstens net zo goed uit zou zien op een tablet of telefoon, iets wat mijn vorige layout dus totaal niet goed deed. Gisteren heb ik me dan ook gestort op iets nieuws en het resultaat zie je nu voor je!

Ik weet het, het is cleaner dan clean. Maar dat past denk ik wel goed bij mijn manier van bloggen en fotograferen. Ook is mijn blog nooit heel persoonlijk geweest en dus vind ik het ergens wel fijn dat deze layout vrij anoniem is qua foto’s en info over mezelf. Ook kan ik deze layout in de toekomst nog breder maken als ik dat wil, met bredere foto’s. Waarschijnlijk zullen er de komende dagen nog wel wat kleine dingetjes veranderen, maar in grote lijnen is hij af. En ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden! Laat het me zeker weten in een reactie.

10 Reacties

  1. Mooie layout! Hij is inderdaad erg clean, maar ik hou er wel van. Juist omdat heel veel mensen een zijbalk hebben, moet ik eraan wennen dat jij er geen hebt. 😛

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *