On Life – Anna Nooshin

1

Ongeveer een jaartje geleden kwam Anna’s eerste boek uit: On Top. Een boek waarvan ik vind dat Anna zeker het recht heeft om te schrijven, aangezien ze succesvol een plekje heeft veroverd op het world wide web én inmiddels ook op tv. Ik kocht On Top destijds en vond het een verrassend leuk en interessant boek! Toen ik hoorde dat er een deel twee kwam, was ik dan ook gelijk al benieuwd. Inmiddels heb ik ‘m gelezen en ik vertel jullie er graag meer over!

2
3

En mag ik beginnen met een ding wat ik niet zo leuk vind? Het boekje is super klein! On Top was een stevig en dik boek met harde kaft. En On Life is de helft dunner, een stuk kleiner, en helaas nog steeds best wel prijzig voor een boek. Maar toch was ik enorm benieuwd ernaar en besloot ik ‘m alsnog te kopen.

On Top, het eerste boek van Anna, was een vrij breed verhaal over Anna’s leven en internetsucces. On Life is net even wat anders – dit boek is een mix van interviews en persoonlijke foto’s van Anna. De interviews zijn met mensen die een belangrijke rol in haar leven spelen. Bijvoorbeeld haar moeder, haar beste vriendinnen en haar visagiste. Dit maakt On Life eigenlijk verrassend persoonlijk, aangezien je veel te weten krijgt over hoe andere mensen Anna zien en wat voor contact en relatie ze tot elkaar hebben.

4
5
6

Zelf vond ik vooral het interview met Anna’s moeder erg leuk. Ook vond ik het interview met Anna’s haarstyliste, Floor, heel interessant. Al was het maar omdat ze eindelijk eens duidelijk uitlegde dat de hele “was je haren niet” trend echt niet voor iedereen geschikt is, haha! En ik vond het interview met Anna’s twee beste vriendinnen erg leuk. Daar hoor je namelijk zelden wat over, maar je merkt echt dat zij er voor Anna zijn wanneer het nodig is en weinig waarde hechten aan haar beroemdheid.

7
8

Het nadeel van het boekje is wel weer dat je ‘m binnen no time uit hebt. Meer dan twee uur zal je er niet aan besteden en een kwart bestaat sowieso alleen maar uit foto’s. Wel mooie foto’s overigens, want ik blijf toch wel erg jaloers op Anna’s mooie looks en toffe outfits. Maar toch vind ik ‘m niet helemaal de prijs waard..

9

On Life van Anna Nooshin is inmiddels al even te koop en natuurlijk ook te bestellen via bijvoorbeeld bol.com. Het boek kost €15.

5 Reacties

  1. Oh wat jammer dat hij voor de helft minder gevuld is en gewoon kleiner is! Dat is niet leuk. Ik had weer precies zo’n boek als On Top verwacht. Erg jammer, maar ik denk dat ik hem alsnog wel ga aanschaffen, haha. Zij is zo’n inspirerend persoon! 🙂

  2. Wel jammer dat het ineens zo duur is en niet kwalitatief gelijk aan het eerste deel. Ik kan zulke boeken meestal wel waarderen maar ook het ‘uiterlijk’ moet goed zijn. Bijvoorbeeld die van Miss Lipgloss vind ik supppper leuk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *