Reload Discovery Box & cover

1

Eigenlijk heb ik zelden make-up en parfum bij in m’n tas. Ik vind het onhandig, het neemt teveel plek in, en bovendien heb ik ook nog wel het talent om dat soort dingen kapot te laten gaan.. Oeps! Maar hoewel ik make-up ook echt niet mis, zou ik soms wel mijn favoriete geurtje bij willen hebben. Want sommige heerlijke geurtjes vervliegen helaas toch best wel snel. Gelukkig zijn daar prima oplossingen voor een Reload is daar eentje van!

2
3
4
5

Ik mocht de Discovery Box ontvangen van Reload en dat vond ik stiekem echt heel tof! Reload is namelijk een hervulbare mini parfumspray die je gemakkelijk mee kunt nemen, maar het is ook meer dan dat. Zo verkoopt het merk leuke covers om je parfumspray mee te personaliseren en heeft het merk van bepaalde parfummerken speciale uitvoeringen die in de spray passen.

6
7
8
9

Maar eerst wat meer over de Reload perfume mini-spray zelf. Het werkt eigenlijk vrij simpel. De zilverkleurige dop aan de onderkant kan je losdraaien en zo kan je het doorzichtige buisje waar de parfum in komt eruit halen. Dit buisje kan je op twee manieren vullen – aan de onderzijde door de pompmanier die je vaak ook bij andere mini sprays ziet, of van bovenaf met behulp van bijgeleverd trechtertje.

Ik probeerde de pompmanier uit met mijn favoriete parfum, waarbij je het spuitmondje van je parfum af moet halen en daarna het doorzichtige buisje recht op je flacon moet plaatsen. Dit werkte op zich wel prima, al is het wel heel belangrijk dat je ‘m hierbij goed recht houdt en in het midden. Want anders zit je zelf onder en ruik je nog uren naar je favoriete parfum #truestory.

11
12
13

Wat ik zelf erg leuk vind is dat je de buitenkant van de Reload spray kunt vervangen met een andere cover. Ik ontving er zelf eentje met kleurrijke stenen erop, maar er zijn natuurlijk nog veel meer leuke uitvoeringen! De spray heeft trouwens gewoon een simpele knop aan de bovenkant waarmee je kunt sprayen. Dit kan je dan ook prima met 1 hand doen – wel zo handig!

14
15
16

Hoewel ik m’n Reload spray in eerste instantie vrolijk had gevuld met mijn eigen favoriete parfum, verkoopt Reload in samenwerking met merken als onder andere Hugo Boss en Givenchy speciale refills die in de Reload spray passen. Dit is natuurlijk ideaal als een van je persoonlijke favorieten erbij zit, of juist als je eens wat nieuwe geuren wilt proberen en niet gelijk voor fullsize wilt gaan! En dat is ook een beetje het idee van de Discovery box – je maakt niet alleen kennis met het Reload systeem, maar kunt ook gelijk 4 geuren erbij uitproberen. Super slim!

17

Ik ben blij verrast door de Reload perfume mini-spray en de Discovery Box. Het systeem werkt goed en ziet er mooi uit, en de refills van parfummerken zijn een leuke extra! De Reload perfume mini-spray zit nu standaard in m’n tas en ik vind het echt handig en fijn dat ik aan het eind van de dag mijn parfum even kan opfrissen. Ruik je gelijk weer lekker! De Reload items zijn te koop bij Douglas en via de officiële website. De Reload perfume mini-spray kost €19,95, een cover kost tussen de €9,90 en €34,90 en een 5ml parfum refill kost je €5. Je kunt ook een Discovery box zelf samenstellen – bij aanschaf van de mini=spray en vier navullingen of covers naar keuze krijg je de cadeauverpakking er gratis bij!

6 Reacties

  1. Ik heb ‘m ook ontvangen en vind het zo ideaal! Ik heb altijd parfum in mijn tas, maar dan van die kleine flesjes want anders neemt het zoveel ruimte in. Dit is echt heerlijk om zelf na te vullen 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *