Miss Sporty Hot Pink & NYC On Stage nagellak

1

Zomer, zomer, zomer! Of althans, dat schijnt het te zijn. We hebben nog wat opstartproblemen, maar ik heb goede hoop. Bovendien kan je ook gewoon doen alsof het zomer is. Zomerjurkje aan, vrolijke nagellak op, en gaan! Ik ontving van Miss Sporty en NYC in ieder geval twee kleurtjes uit hun zomercollecties en probeerde ze uit.

2
9

Miss Sporty komt met de Summer Pool Party collectie voor deze zomer. Met wat items die we al eerder gezien hebben, zoals de Miss Sporty Pump Up Booster 24hr mascara en eyeliner. Ik weet dat aardig wat mensen fan zijn van die eyeliner, dus hij verdient zeker wel een plekje in de spotlights! Ook vind je 7 vrolijke nagellakkleurtjes in de collectie, waarvan ik er eentje ontving.

5
6

Dit kleurtje heet Hot Pink en roze, dat is hij zeker. Echt hot pink zou ik ‘m niet noemen, eerder barbieroze en een beetje lief. Maar ik vind ‘m eigenlijk best leuk! Sowieso was ik behoorlijk verbaasd over de goede dekking van dit kleurtje. Want dit soort lichte tinten willen nog weleens erg matig dekken, maar dit kleurtje doet het perfect na 2 laagjes.

3
10

NYC gooit het over een andere boeg en komt met de Summer Fashion Look collectie. Met nagellakkleuren die wellicht niet zo zomers zijn, maar ik daarom des te mooier vind. En ik ben zelf ook erg benieuwd naar de Prospect Park Rose blush, die er echt uitziet als de perfecte frisse kleur voor de zomer! Ook vind je in de collectie een aantal Liquid Lipshine lipglosses.

7
8

On Stage is natuurlijk een typisch niet-zomers kleurtje, maar wel best bijzonder. Deze paarse tint bevat een zilveren shimmer, wat ‘m een stuk interessanter maakt! Hij dekt perfect na twee laagjes. Het is dat ik zelf niet zo’n fan van paarse nagellak ben, maar als je dat wel bent is het zeker een aanrader.

4

Zowel de Miss Sporty Summer Pool Party collectie als de NYC Summer Fashion Look collectie ligt al in de winkel. Beide lijnen zijn uiteraard lekker budget! Zo kost de nagellak van Miss Sporty €1,99 en betaal je voor de kleurtjes van NYC €2,49. Welke items zou jij wel aan je collectie toe willen voegen?

8 reacties

  1. Leuk om die twee even naast elkaar te zien! Ik ga toch voor de Summer Fashion Look collectie van NYC. xx

  2. Leuk artikel zo met die product overzichten 🙂 Ik vind de baby roze kleur echt heel mooi!

  3. Oeh ik vind vooral het lakje van Miss Sporty echt heel erg mooi

  4. De lak van Miss Sporty vind ik wel erg pretty! Die van NYC vind ik meer voor de herfst/winter

  5. Die paarse is wel echt heel erg mooi!

  6. Wat een fijn roze zomers kleurtje, I like it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2020 Marjolean

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑