MAC Mehr lipstick

1

Mehr is denk ik inmiddels wel een klassieker geworden in het lipstick assortiment van MAC. Met een naam die ik niet zonder schaamte uit kan spreken, want die uitspraak heb ik nog niet helemaal onder de knie. Gelukkig ben ik geen YouTuber en kan ik ‘m gewoon schrijven ;). MAC Mehr is mijn allereerste echte MAC lipstick en zeker weten een goede aankoop geweest!

2
3
4

MAC Mehr is een matte lipstick. Een nude kleur met een vrij roze ondertoon, die het beste te omschrijven is als oudroze. Ik vind nude tinten bij mezelf altijd vrij lastig, omdat ik natuurlijk een lichte huid heb met een roze ondertoon. Veel nude tinten staan dan al snel raar of viezig, terwijl ik wel veel sneller naar een neutraal kleurtje grijp dan naar iets opvallends. Mehr had ik al een tijdje op het oog en ongeveer een maand geleden besloot ik ‘m dan ook te kopen.

9
6
7
8

En ik vind ‘m echt prachtig! Het is voor mij een perfecte kleur om iedere dag te dragen. Hij is bij mij niet helemaal nude omdat hij best donker is qua tint, maar hij valt alsnog niet erg op. Dat komt ook door de matte finish. Die finish benadrukt wel een beetje de lijntjes en eventuele velletjes op je lippen. Gelukkig is de kleur wel mooi dekkend en egaal, in tegenstelling tot andere nude kleurtjes die ik heb. Ook handig is dat de kleur best lang blijft zitten door de matte finish.

5

Mocht je Mehr nog niet hebben, dan is het echt een lipstick om eens te swatchen of te proberen bij de counter. Het is een flink gehypte kleur en ik snap inmiddels heel goed waarom. I’m in love! Hij kost €19,50 en is onder andere te koop bij Douglas online, bij de MAC counters en de MAC Pro Store.

19 Reacties

  1. Mehr is een van mn favoriete lipsticks, hij is zo mooi! Sinds ik hem heb is hij al behoorlijk geslonken, ik ben bang dat ik hem op een dag opnieuw moet gaan halen!

  2. Deze staat ook nog op mijn wishlist. Deze kleur kan gewoon altijd, daarom vind ik ‘m zo mooi 🙂 Je hebt er wederom mooie foto’s van gemaakt. Maar dat zeg ik volgens mij bij iedere review haha.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *