Goedkope Sleek producten bij Big Bazar (& review)

1

Sleek was altijd super hip, hot & happening in de Nederlandse blogwereld. Die hype is naar mijn idee wel een beetje over, al heb ik ook nog steeds zeker 5 van die palettes en wat blushes van dit merk. Laatst kwam ik het echter weer tegen bij Ici Paris XL en, nog beter, bij Big Bazar! Big Bazar verkoopt ineens kleine palettes, lippenbalsems en lippalettes van dit merk. Ik besloot zo’n palette en een lippenbalsem mee te nemen. Benieuwd of ze goed bevallen? Read on!

2
3
4
5
6

Als eerste nam ik het Dancing Til Dusk eye & cheek palette mee. Dit palette bevat zowel oogschaduw als blush en leek me dan ook echt perfect om mee te nemen op weekendjes weg en vakanties! De verpakking is zoals we van Sleek gewend zijn – heel erg.. Sleek. Zwart, simpel, strak. Ik vind het fantastisch! Het enige wat er van mij niet in had hoeven zitten waren de sponsapplicator en het soort van kwastje, want die zijn nutteloos.

Vooral de oogschaduwkleuren in dit palette spreken me aan, want ik ben dol op neutrals. Deze oogschaduwkleuren komen uit het Au Natural eyeshadow palette, die ik zelf ook in mijn bezit heb. De blushes heten Mirrored Pink en Sahara.

7
8
9

Naast het palette nam ik een Pout Polish mee, een lippenbalsem in een potje met SPF 15. Ik was even vergeten dat lippenbalsem in een potje eigenlijk niet zo handig en hygiënisch is, zeker niet wanneer de lipkleur nog best gepigmenteerd is. Maar ja, dat mag de pret niet drukken. De kleur, Powder Pink, vind ik namelijk wel enorm schattig! En deze Pout Polishes ruiken ook nog eens heel erg lekker, naar een mix van vanille en karamel. Om je lippen bij af te likken!

11

Links zie je swatches van de oogschaduws, rechts van de blushes en de Pout Polish. En ik moet toegeven – de oogschaduws uit de losse oogschaduw palettes zijn naar mijn idee beter gepigmenteerd dan de oogschaduws in dit duo. Ze zijn nog steeds prima hoor, en zijn heel goed op te bouwen, maar het is niet helemaal zo goed als de oogschaduw palettes.

De roze blush is helemaal mijn ding, want ik ben dol op lichte en shimmery blushes. Sahara vind ik echter zelf wel een hele lastige kleur om mee te werken. Ook is het een beetje onhandig dat die blushes naast de oogschaduws zitten, want als je met een wat grotere blushkwast aan de slag wilt raak je geheid een van de oogschaduw kleuren en heb je een bruine veeg op je wang. Meuh!

12

Maar ik moet zeggen dat je wel een mooie look kunt maken met deze producten! Hier heb ik een look gemaakt met de shimmery lichte oogschaduw en de donkerbruine tinten. Ik heb de roze blush gebruikt en uiteraard de Pout Polish. Het levert een hele lieve look op die ik zo elke dag zou kunnen dragen!

10

Je moet een beetje geluk hebben qua assortiment bij je plaatselijke Big Bazar en ik raad je aan om de verpakkingen en producten goed te checken, want ik zag helaas ook heel wat palettes waar vieze vingertjes in hadden geroerd. Maar betaalbaar zijn de producten wel! Voor het Sleek Dancing Til Dusk eye & cheek palette betaalde ik €5 en de Sleek Pout Polish in Powder Pink was slechts €2.

20 reacties

 1. Wel aardige producten, maar ik denk dat ik toch eerder voor een ander palette zou gaan. De swatches vind ik er niet bijzonder uitzien namelijk, jammer!

 2. Ohhh, wat een fijne koopies!

 3. jammer dat het palette wat minder is! ik ga denk ik nog wel ff kijken hier :3

 4. De Pout Polish kocht ik laatst ook in Pink Cadillac, heel fijn product. Heeft toch net iets meer dan een doorzichtige lippenbalsem, en die kleur staat ook direct heel fris en zomers.

 5. Oeh mooie producten voor een koopje!

 6. Hee wat een goede tip, deze ga ik onthouden!

 7. Nou voor dat geld! Ik heb ze zelf al eens gehad die palettes, maar uiteindelijk weggedaan omdat ze me niet zo goed bevielen.

 8. Wow, voor dat geld wil ik ze toch ook eens proberen, haha!

 9. Dat zijn mooie koopjes! Deze look staat je heel mooi, lekker fris!

 10. Dat palette lijkt me perfect en heel handig in gebruik!

 11. Ik vind sleek echt geweldig! je wimpers zijn hier ook heel mooi trouwens liefs

 12. Wauw het is echt een super mooi palette! De Pout Paint ziet er ook erg goed uit!

 13. Dat is inderdaad wel een handig palette om mee te nemen op vakantie! En ze zouden toch wel met een goede reden nog steeds die kwasten in het palette verkopen? Niet dat ik die kleine kwastjes gebruik, dus ik vraag me ook nog echt af waarom. Maar als ze telkens aan productvernieuwing doen, en andere merken ook, vraag ik me echt nog steeds heel hard af waarom die kwastjes er nog in zitten.. hmm.

 14. WAUW! wat een mooi palletje!!

 15. Het palette leek mij ook heel erg mooi, maar heb gesloten hier niks van te kopen hihi. Teveel gekocht laatste tijd. Fijne review heb je ervan gemaakt.

 16. Ik was van plan om aankomende week ook nog eventjes te gaan kijken bij de Big Bazar voor zo’n palette. Ik had ze al in de folder zien staan. Vooral de blushes zien er echt mooi uit zeg.

 17. Die cheek palette is fijn. Ik kon hem helaas niet vinden in de winkel.

 18. Nice! Maar ik vraag me toch af waarom ze die prijs daar zo laag kunnen maken… Zijn het misschien hele oude producten al?

 19. Oeh Sleek! *rent naar Big Bazar*
  Sleek heeft altijd wel fijne producten voor prima prijsjes, maar nu dan nog betere prijsjes 😉

 20. Wat een mooie look heb je er mee gemaakt, staat je heel mooi. Leuk dat ze dat nu ook bij Big Bazar verkopen. Ik heb het hier nog niet zien liggen, maar wie weet komt dat nog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2020 Marjolean

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑