Eventing – Primark A/W 2016 & Urban Decay Vice lipstick launch

30

Yassss, ik ben eindelijk weer eens naar persevents geweest! Meestal is het erg lastig door mijn werk, maar ik besloot weer eens een dagje vrij te nemen om wat events te bezoeken. Want dankzij Suzanne mocht ik mee naar het Urban Decay event en toevallig kregen we vlak na die uitnodiging er ook nog eentje voor het Primark A/W 2016 event, die op dezelfde dag was. En dus gingen we samen naar Amsterdam!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset
2

Amsterdam dus, een van mijn minst favoriete steden haha. Al was het maar omdat het er zó druk is! Maar goed, stiekem is Amsterdam ook wel een beetje mooi. Beide events waren in de binnenstad en dus konden we tussendoor even kwijlen bij onder andere & Other Stories en de Bijenkorf. Maar we gingen natuurlijk vooral voor de events en het eerste event op de agenda was dat van Primark!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset

Het Primark event vond plaats in het prachtige Felix Meritis gebouw aan de Keizersgracht. Hier werd de herfst/winter collectie voor 2016 gepresenteerd en aangezien ik best wel fan ben van Primark, was ik zeker weten heel erg benieuwd! In een grote zaal waren allerlei items uitgestald – van kleding tot accessoires, en ook Primark Beauty mag natuurlijk niet ontbreken! Ik vind zelf zomerkleding altijd maar stom en ben juist dol op herfst- en winterkleding, dus ik was gelukkig haha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset

In de collectie zitten verrassend veel hippe, en zelfs bijna gothic-achtige items. En daar vind ik Primark juist zo leuk voor – ze hebben vaak best unieke en aparte dingen, en omdat het allemaal heel betaalbaar is kan je een trend uitproberen zonder dat het gelijk een investering is. En ohhh, ik wil die creepers! Ik moet toegeven dat ik vooral erg blij werd van de prachtige sieraden, tassen en schoenen die te zien waren. De kleding van Primark is meestal net niet helemaal mijn ding (laat staan de smaak van mijn werkgever ;)), al zaten er wel een paar mooie jurkjes bij!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset

Ook heel interessant: een broek met een holografische print. Stiekem vond ik die toch nog wel erg tof, haha. Er was een jongen aanwezig die toffe quotes voor je schreef op een stuk karton en helaas weet ik zijn naam niet, want hij deed het erg goed! Ik ben allang blij als ik m’n naam leesbaar weet te schrijven, haha. De items uit de herfst/winter collectie komen rond augustus geleidelijk in de winkels te liggen. Nog eventjes geduld dus!

Processed with VSCO with a6 preset

Tussendoor deden we nog even aan speed-shoppen, want zoveel tijd hadden we helaas niet. Bij de Bijenkorf is nu sale en dus kwijlden we bij de prachtige tassen die met 40% korting nog steeds belachelijk duur waren. Deze Givenchy tas bijvoorbeeld, die ik ooit nog wel eens zou willen hebben (maar dan gewoon in het zwart, haha). Tussendoor aten we ook nog even een bijzonder gezonde maaltijd, bestaande uit een mix van pizza en patat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset

En daarna was het tijd voor een heel tof event, namelijk de lancering van de Vice lipsticks van Urban Decay! Urban Decay is sowieso een van mijn favoriete make-up merken, omdat het merk kwaliteit weet te mengen met bijzondere kleuren en producten. De nieuwe Vice lipsticks zijn daar ook echt weer een typisch voorbeeld van. In de (permanente) collectie zitten 100 verschillende lipsticks. Nude tinten, prachtige rode tinten, maar bijvoorbeeld ook een blauwe en een zwarte lipstick. En met verschillende finishes, waardoor je kunt experimenteren en combineren!

Het event was in de Curtain Club in Amsterdam. Dat betekende lekkere drankjes, maar helaas ook verschrikkelijk licht. Dus mijn excuses voor het gebrek aan foto’s, want dat was een beetje lastig haha. Gelukkig heb ik zelf ook wat kleurtjes meegekregen om een mooie review mee te maken!

Processed with VSCO with a6 preset
27
29

En er waren leuke mede-bloggers! Zo heb ik eindelijk Wies in het echt ontmoet, en onder andere Aranka en Sophie waren er ook. Dat vind ik zelf toch wel het leukst aan dit soort events, dat ik weer eens mijn medebloggers zie. Maar, ik ben ook echt heel enthousiast over de prachtige Vice lipsticks. ‘S middags waren we nog even in de Ici Paris XL met Urban Decay counter en daar waren de testers al wel binnen van de lipsticks, waar we ze dus ook nog even konden swatchen. Echt hele toffe kleuren zitten ertussen, en ook genoeg keus voor als je niet zo van de extreem opvallende kleuren bent. Vanaf eind juni zijn de Vice lipsticks te vinden bij de Urban Decay counters in Nederland en te bestellen via de Ici Paris XL website, voor €19,50 per stuk!

28

Ik vond beide events in ieder geval erg tof en heb een leuke dag gehad met Suzanne! En ik ben heel benieuwd naar de Urban Decay lipsticks, dus ik ga de drie exemplaren hierboven zeker weten uitproberen voor een mooie review. En ik hoop natuurlijk dat jullie de foto’s erg leuk vinden!

13 Reacties

 1. Bofkont, lekker naar twee events achter elkaar! Amsterdam is ook niet mijn favoriete stad, maar ze hebben er wel hele toffe locaties voor events en fijne winkels. Ben trouwens benieuwd hoe die paarse lipstick je staat haha.

 2. Wat een leuk artikel! Ik ben oprecht heel erg benieuwd naar de collectie van de Primark, want ik zie hier zoveel toffe dingen tussen! Vooral die zwarte creepers zijn gaaf <3

 3. Wat gaaf dat je naar deze events mocht! leuk hoor, ik heb mooie items gespot van de primark, vooral die zwarte tas! Ben benieuwd! En oh my..die lipsticks van urban decay die wil ik nog liever dan MAC nu, wat een beauty’s!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *