Batiste Bloom & Eden Limited Edition droogshampoos

Een oneindige haat-liefde verhouding heb ik met droogshampoo. Want enerzijds vind ik het oprecht vies spul en heb ik het liefst elke dag super fris haar. Maar anderzijds is het stiekem toch wel erg handig, zeker als je geen zin hebt om elke dag je haren te wassen en uitgebreid te stijlen. En dus ben ik ook schuldig aan droogshampoo-dagen. Gelukkig zijn droogshampoos tegenwoordig een stuk beter dan vroeger en komt Batiste zelfs met een Limited Edition!

Mijn persoonlijke favoriet is deze Eden versie, met de geur van sugar melon & honeysuckle. Echt heerlijk zoet en zomers! Vaak vind ik droogshampoos te muffig of te bloemig ruiken, maar deze versie ruikt juist eindelijk eens lekker fris. Oké, en stiekem vind ik de verpakking ook echt heel schattig..

Bloom ruikt juist erg bloemig, naar calypso orchid & pink freesia. Iets minder mijn ding dus, al vind ik ‘m alsnog best lekker. En ik ben eigenlijk wel positief verrast door deze droogshampoos van Batiste. Ik heb weleens een droogshampoo van dit merk geprobeerd, maar die was specifiek voor volume en maakte mijn haar altijd heel eng stug. Deze Limited Edition droogshampoos doen dat gelukkig totaal niet en zijn dan ook een stuk handiger in gebruik!

Mijn excuses voor deze fantastische, half onscherpe foto die ik om 6 uur ’s ochtends maakte. Maar ik wilde je in ieder geval nog even het effect laten zien van de droogshampoos! Hier had ik m’n haar al ruim twee dagen niet gewassen en wel stijl gehad, waardoor het nog sneller vet wordt dan normaal. Met een beetje droogshampoo erin zag het er echter nog steeds prima uit en rook het ook nog eens niet muf of vies. Ik vind het echt ideaal voor werkdagen waarop ik echt niet de tijd en energie heb om m’n haar weer uitgebreid te gaan wassen en stijlen!

De Batiste Bloom & Eden Limited Edition droogshampoos zijn tijdelijk verkrijgbaar bij Kruidvat t/m 14 augustus en online bij Douglas (zolang de voorraad strekt). Ze kosten €4,89 per stuk!

7 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *