Sarah Andersen – Adulthood is a Myth

1

De kans is aanzienlijk dat je Sarah’s Scribbles al wel kent van bijvoorbeeld Facebook. Sarah Andersen tekent herkenbare situaties uit het dagelijkse leven. Het dagelijkse leven van iemand die eigenlijk helemaal geen zin heeft in een verantwoord en volwassen bestaan, en liever gewoon een beetje lui is. Ik vind de cartoons van Sarah echt fantastisch en toen ik op de Facebook pagina zag dat er een boek aan zat te komen, stond dat gelijk hoog bovenaan de wishlist. En ik heb ‘m!

3
4
5

Mocht je Sarah’s Scribbles nou echt niet kennen, dan kan je hierboven al wat zien uit het boek. Sarah tekent over alledaagse situaties waarbij je een verantwoorde volwassene zou moeten zijn, maar waar jeugdigheid en luiheid het helaas vaker wint. Haar boek bevat daarnaast ook best veel situaties die héél herkenbaar zijn voor vrouwen, zoals bijvoorbeeld over de ongemakken van ongesteldheid en het leed dat de perfecte outfit vinden heet.

6
7

Maar ik vind het ook wel leuk dat tussen alle grappige comics over onzekere en onhandige situaties door, er ook comics in zitten die gaan over zelfverzekerd zijn en overal schijt aan hebben. Want ook dat is onderdeel van langzaamaan volwassen worden. Natuurlijk lees je dit boek een stuk sneller uit dan een gewoon leesboek, maar wel gegarandeerd met een glimlach op je gezicht! Mocht je trouwens al veel comics kennen van Sarah’s Facebook pagina; ik herkende ongeveer 25% van de comics en de rest was in ieder geval voor mij nieuw om te zien. Het lijkt me dus zeker niet een directe kopie van de Facebook pagina!

2

Ik vind Adulthood is a Myth van Sarah Andersen echt een heerlijk comicbook en heb ‘m lachend gelezen! Ik weet ook zeker dat ik ‘m vaker nog eens door ga lezen en het lijkt me een heel leuk cadeautje voor bijvoorbeeld een goede vriendin die zich zeker net zo goed in de tekst op de achterkant van het boek kan vinden als ik ;). Ik kocht het boek bij Donner in Rotterdam voor €16, bij bol.com is hij nog net wat goedkoper. En gratis content vind je uiteraard op de Facebook pagina van Sarah’s Scribbles!

7 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *